Битката между Роналдо Соуза и Юрая Хол беше един от

...
Битката между Роналдо Соуза и Юрая Хол беше един от
Коментари Харесай

Жакаре Соуза е уплашен от вируса, но има нужда от пари

Битката сред Роналдо Соуза и Юрая Хол беше един от дребното мачове, които останаха непокътнати за UFC 249 на 18 април. " Jacare " не крие, че парите са едно от нещата, които го стимулират да остави жена си и три деца вкъщи, с цел да пътува до Калифорния, където да се бие по време на световна пандемия.

Бразилеца слиза в междинна категория, откакто в последната си борба дебютира при по-тежките и загуби с решение от Блахович през ноември предходната година в Бразилия. Жакаре е в серия от 2 следващи загуби и печели единствено 1 от последните си 4 борби. Ето какво е неговото мнение за присъединяване му на UFC 249:
View this post on Instagram
A post shared by Ronaldo “Jacaré” Souza (@ronaldojacare) on Apr 8, 2020 at 9:33am PDT

" По някакъв метод борбата е добра, тъй като ще можем да се грижим за фамилиите си. Знам, че светът полудява, само че имам вяра, че Дейна Уайт ще ни пази и ще ни накара да работим. Моля се всичко да върви както би трябвало. Страх ме е, това е обикновено. Всички се плашат. Опитваме се да пазим всички, само че не преставам да мисля за едно, в случай че не мога да платя ипотеката на къщата си, в случай че не мога да си платя сметките, то тогава ще изгубя къщата си.

Ако изляза на улицата, тогава става комплицирано. Трябва да се грижа за фамилията си по един или различен метод и имам вяра, че UFC ще ме отбрани. UFC ще се грижи за всички. Мога да остана у дома, да се разходя през улицата и съседът ми ме заразява с ковид. Този вирус е мощно инфектиран. Мога да остана вкъщи и да го хвана, само че аз ще работя. Надявам се Бог да благослови Дейна Уайт и UFC, тъй че те в действителност да го създадат и да мога да се грижа за фамилията си в сигурност.

Виждате кой какъв е в сложни времена, нали? Колкото и необикновено да звучи, не съм виждал себе си толкоз фокусиран от доста години. Вярвам, че ще бъде доста друг пердах. Ще видите доста фокусиран състезател, който излиза за успеха. Отивам там, с цел да наложа играта си и да печеля. Ще видите доста друг състезател. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР