Бисер Петков е един от най-добре подготвените министри в кабинета

...
Бисер Петков е един от най-добре подготвените министри в кабинета
Коментари Харесай

КНСБ: Бисер Петков е от най-добре подготвените министри

Бисер Петков е един от най-добре квалифицираните министри в кабинета и не е политически зает. Това съобщи Пламен Димитров от КНСБ пред Българска национална телевизия.

По думите му промените в сферата не се вършат на площада. „ Втора година се приготвя закон, който урежда етапа на погашение на втория дирек на частните пенсионни фондове. Изключително тежък въпрос, по който се работи интензивно от години и мога да кажа, че Бисер Петков е един от дребното експерти в тази област “, уточни водачът на КНСБ.

Според събеседника му в студиото водачът на КТ „ Подкрепа “ Димитър Манолов има към 80 хиляди души с увреждания, които се нуждаят от непозната помощ.

„ Когато започваш да уреждаш казуса на парче, ще сбъркаш. Има към 80 хиляди души с увреждания, които се нуждаят от непозната помощ. Тук се предлага решение на 10 хиляди от тях “, счита експертът във връзка готвените промени и Закона за персоналната помощ.

И съгласно двамата законопроектът за персоналната грижа, препоръчан от майките на децата с увреждания, не може да реши казуса изцяло.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР