Бирманският котарак Оскар се сбогува с един живот, защото заспа

...
Бирманският котарак Оскар се сбогува с един живот, защото заспа
Коментари Харесай

Котаракът Оскар оцеля от 12-минутен цикъл в пералнята

Бирманският котарак Оскар се сбогува с един живот, тъй като заспа в пералнята и стопанинът му Анджело я пусна, без да знае, че той е там, заяви в. " Дейли мейл ".

Не след дълго брачната половинка на Анджело - Аманда Мередит чула необичайно мяукане в къщата си в австралийския щат Куинсланд и почнала да търси от кое място идва. Тогава видяла Оскар в пералнята - да се върти дружно с прането, пуснато на стратегия с гореща вода.

Гледката била страшна - Оскар държал лапичките си на стъклото с вторачен взор на открито. Докато източат водата и капакът се отключи, минали още няколко минути.

Оскар изглеждал много поочукан , тъй като пералнята била с перки. Завели го на ветеринар и той споделил, че първите шест часа ще са сериозни. Затова го оставили в клиниката. Дали му медикаменти, в това число и противовъзпалителни. Когато Оскар се прибрал вкъщи, спал крепко седем дни. След това бавно се възстановил. Дори не се е травматизирал от пералнята - обича да стои пред нея и да гледа по какъв начин се върти барабанът.
 

— news.com.au (@newscomauHQ)

Ветеринарите предизвестяват притежателите на котки постоянно да ревизират пералните, преди да ги пуснат. Пухкавелките доста обичат да се свият в тях, с цел да спят на мира.
 

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР