Бирдже Акалай е мистериозна и в същото време открита, крехка

...
Бирдже Акалай е мистериозна и в същото време открита, крехка
Коментари Харесай

Бирдже Акалай разкри защо няма деца

Бирдже Акалай е мистериозна и в това време открита, нежна и мощна. Тя е една от тези актриси, които съчетават противоположни черти на характера, което прави допустимо съвършеното олицетворение на огромно многообразие от облици на екрана, съобщи „ Труд бг “.

В скорошно изявление за турското издание на „ Репортер “ актрисата показа забавни детайлности за фамилията си. Всъщност малко на брой знаят, че нейната майка въпреки и стопанка, в свободното си време се занимава интензивно с политика, интересува се и от турската художествена музика и работи с мрамор.

Баща й пък е преди години става създател на една от първите механически служби в Истанбул за домашен уреди, климатични и вентилационни системи. „ Винаги сме били изцяло демократично семейство. Бях дете, чието мнение беше уважавано и зачитано още от доста ранна възраст “, спомня си Бирдже.

Едва 16-годишна тя взема решение да стане актриса, само че повода за това е травма, която я принуждава да се откаже от балета. Тогова точно осъзнава, че театърът също може да й донесе популярност и да се осъществя сполучливо. Именно професионалните задължения са главната причина актрисата към момента да няма деца, признава тя в изявлението си за „ Репортер “. „ Децата са най-важното нещо в живота и изискват доста жертви. Сега имам доста стегнат график, през последните години беше по този начин. Не ме разбирайте неправилно, аз не слагам работата преди бебето, не. Напротив, работя, с цел да осигуря на детето почтено бъдеще. Засега не съм подготвена да го направя “, призна турската актриса.

Преди да стане известна и сполучлива звезда от телевизионните сериали, Бирдже чете спортните вести, разяснява мачове от Шампионската лига и води спортни излъчвания. Нейното харизматично лъчение бързо е видяно от продуцентите и тя получава оферти за присъединяване в поредици. Една от първите й изяви в ефирен сериал е през 2006 година като в началото има единствено епизодични функции. На българските фенове е позната от поредицата „ Черно-бяла обич “, която й донася най-голяма популярност.

През 2010 година по време на фотосите на „ Земя, небе, обич “ Бирдже се впуска в любовна случка с сътрудника си и сътрудник от поредицата Мурат Юналмъш. Още на идната година двамата подписват брак в Кападокия, само че за жал единствено година и половина по-късно се развеждат. Бирдже обаче не остава за дълго сама. През 2014 година се омъжва за Сарп Левендоглу. Тя е толкоз запленена и отдадена на него, че си татуира името му на лявата си ръка. В продължение на три години живеят в мир и естетика и постоянно се появяват дружно на всемирски събития. Но и този брак не просъществува дълго. Двойката се развежда при започване на 2017 година заради непреодолими разлики, а Бирдже заличава татуировката с името на някогашния си към този момент брачен партньор.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР