Бионсе направи зрелищно завръщане на сцената на фестивала Сoachella в

...
Бионсе направи зрелищно завръщане на сцената на фестивала Сoachella в
Коментари Харесай

She’s back! Грандиозното завръщане на Бионсе

Бионсе направи зрелищно завръщане на сцената на фестивала Сoachella в щата Калифорния.

Поп иконата, която си взе отмора след раждането на близнаците, се раздаде като за последно на първата си поява след отпуска по майчинство. Певицата не сподели никакви признаци на отмалялост, не спирайки да пее и танцува в продължение на два часа. Близки до звездата споделиха, че тя се е подготвяла с месеци за този ден. Не единствено се е подложила на 44-дневна веган диета, само че и е танцувала над 10 часа всеки ден с хореограф.

Поп дивата съумя да изненада своите почитатели. На сцената с нея се появи и брачният партньор й Джей Зи, с цел да се включи в песента Deja Vu. Черешката на тортата обаче бе появяването на девойките от Destiny’s Child. Кели Роуланд и Мишел Уилямс се причислиха към Бионсе за три от песните на триото, в това число огромният им шлагер Say My Name.

Бионсе трябваше да бъде хедлайнер на Coachella още предходната година, само че тогава забременя с близнаците си и отсрочи гостуването си на фестивала за 2018 година Най-чаканият фестивал в Щатите се организира в продължение на два поредни уикенда.

Източник: missbloom.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР