Биографичен документален филм за Георги Мамалев ще излъчи утре вечер

...
Биографичен документален филм за Георги Мамалев ще излъчи утре вечер
Коментари Харесай

БНТ ще излъчи биографичен документален филм за Георги Мамалев

Биографичен документален филм за Георги Мамалев ще излъчи на следващия ден вечер Българската на национална телевизия в рубриката " Българска национална телевизия - показва ".



С епизода, озаглавен " С усмивка в живота ", означаваме 70-годишнината лъчезарния български артист. На екрана още веднъж ще забележим най-успешните функции на Георги Мамалев. Режисьор на документалния филм е Олег Ковачев.



" Утре няма да ни има. Ще дойдат нови генерации, само че би трябвало да знаят кой е Жоро Мамалев. Това, което са създали в театъра, в киното, в изкуството, ще остане. Това е техният монумент и ние би трябвало да пазим загатна за тези хора, тъй като нацията се построява от шепа души. Този е измежду тях ", съобщи Емил Кошлуков, общоприет шеф на Българска национална телевизия.



" С усмивка в живота " е нещо напълно тъкмо казано за Георги Мамалев, който към този момент 45 години ни усмихва от Народния спектакъл и от екраните. Но също така, Жоро е доста сериозен човек, който умее да прави функции, които се запомнят ", сподели Олег Ковачев, режисьор.



" Аз съм доста признателен на Българска национална телевизия, тъй като живота ми мина в тази телевизия. Обещавам на феновете, че повече няма да ги безпокоя с сходни филми за мен, тъй като ще взема да прекаля. Моята работя в този момент е да си свърша работата в Народния спектакъл, да си играя функциите, да идват хората да гледат, тъй като не се знае това още какъв брой ще продължи. Дай Боже, да бъде по-дълго! Докато мога, до момента в който имам сили! ", сподели Георги Мамалев, артист.



фотоси: Десислава Кулелиева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР