Биографът на британското кралско семейство Робърт Лейси смята, че най-вероятно

...
Биографът на британското кралско семейство Робърт Лейси смята, че най-вероятно
Коментари Харесай

Кралското семейство намери заместници на Хари и Меган

Биографът на английското кралско семейство Робърт Лейси счита, че най-вероятно ще се наложи принцесите Беатрис и Юджийн да заменят принц Хари и брачната половинка ми Меган Маркъл, написа Hello.

Според Лейси, кралското семейство може да разпореди на дъщерите на принц Андрю отговорностите, които преди са изпълнявали Хари и Меган. „ Ако двама изоставен, двама би трябвало да заемат мястото им. И тези двама ще бъдат Беатрис и Юджийн”, допуска той.

Лейси напомня, че принц Хари е признавал, че за него Беатрис и Юджийн са образец за имитиране. Единственият въпрос, който остава, е дали принцесите ще се съгласят.

Според биографа, сестрите няма да се откажат от сходна опция. „ Точно това е нужно на кралското семейство в околните 15 години, до момента в който мястото им не бъде заето от поколението на принц Джордж”, прибавя той, визирайки 6-годишния наследник на принц Уилям.

31-годишната Беатрис и 29-годишната Юджийн са внучки на английската кралица Елизабет II. Те са девета и десета на опашката за трона.

В момента работят и не получават поддръжка от държавния фонд „ Sovereign Grant “, който спонсорира формалните отговорности на Елизабет II.

Дъщерите на принц Андрю се явяват на няколко кралски събития в годината, като от време на време се причисляват към най-малко едно от годишните летни култивиран празненства на баба си.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР