Бинди Ъруин, дъщерята на покойния Ловец на крокодили Стив Ъруин,

...
Бинди Ъруин, дъщерята на покойния Ловец на крокодили Стив Ъруин,
Коментари Харесай

Бинди Ъруин, дъщерята на Ловеца на крокодили, ще става майка

Бинди Ъруин, дъщерята на починалия Ловец на крокодили Стив Ъруин, и брачният партньор й, професионалният уейкбордист Чандлър Пауъл, чакат първото си дете, заяви Юнайтед прес интеренешънъл.

Двадесет и две годишната природозащитничка и телевизионна личност персонално е обявила радостната вест. Бинди Ъруин е разгласила в " Инстаграм " своя фотография дружно с 23-годишния си брачен партньор, на която двамата държат дребна ризка за сафари.

" Бебе Боец Дива природа би трябвало да се появи на бял свят през 2021 година С Чандлър сме горди да съобщим, че ще ставаме родители. За нас е чест да споделим този специфичен миг от живота ни с вас. Въпреки че съм в първото тримесечие на бременността, желанието ни е да бъдете с нас в това странствуване от самото му начало.

С неспокойствие чакаме мига, когато ще споделим новината, че това прелестно малко творение е станало най-важното нещо в нашия живот. Подкрепата ви е от голямо значение за нас. Моля, споделяйте с мен вашите рекомендации, положителни трептения и молебствия ", написа Бинди Ъруин.
Снимка: EPA
Чандлър Пауъл е споделил същата фотография в профила си в " Инстаграм ", съпроводена от известието: " Да стана татко е най-голямото достижение в живота ми. С неспокойствие чакам да се впусна в това ново премеждие с превъзходната си брачна половинка. Би, ти ще бъдеш най-невероятната майка ".

Бинди Ъруин и Чандлър Пауъл се ожениха в австралийски зоопарк през март тази година, откакто се наложи да трансформират сватбените си проекти поради коронавирусната пандемия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР