Биляна Йотовска се спаси от българския студ заедно със семейството

...
Биляна Йотовска се спаси от българския студ заедно със семейството
Коментари Харесай

Биляна Йотовска влезе в къщата на Фреди

Биляна Йотовска се избави от българския мраз дружно със фамилията си в слънчевия Занзибар. Красавицата не стопира да радва онлайн почитателите си със секси фрагменти от плажа. Тя постоянно ги осведоми за всичките си завършения. “Посетихме Каменния град, прочут с англииското си име Stone town. Намира се в остарялата част на остров Занзибар, Танзания. Тук е и родната къща на Фреди Меркюри. От 2000-та година градът е в листата на международното културно и естествено завещание на ЮНЕСКО! ”, написа брюнетката.

По време на екзотичната отмора мъжът Йотовска - културистът Митко Димитров, означи 47-ия си рожден ден. През 2020-та двамата отпразнуваха 17 години дружно, а дъщеричката им Никол стана на 10.

Въпреки че са една от най-стабилните именити двойки у нас, искрите сред тях не прехвърчат от първата из среща. Биляна е споделяла, че двамата се срещат още през 2001-а, само че минават още две години, преди да стартират да се срещат сантиментално. Красавицата признава, че първите ѝ мемоари от Димитров са от първото издание на състезанието за хубост " Супермодел на България ", в което тя е участничка, а той е защита. Останала възхитена от външния му тип, защото визията му изцяло отговаряла на нейните критерии за прелъстителен мъж. После се оказва, че двамата постоянно посещават еднакъв фитнес. Случайните срещи там довели до това, че Димитров започнал да оказва помощ на Биляна с упражненията в тренировката.

Биляна и Митко Димитров са запалени пътешественици. Всяка почивка те са някъде по света, като в същия дух възпитават и Никол, обиколила към този момент сума ти страни из Европа. Момиченцето е огромен обожател на островите - близки и далечни. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР