Биляна Йотовска е дипломирана художничка. Съдбата й отрежда обаче друг

...
Биляна Йотовска е дипломирана художничка. Съдбата й отрежда обаче друг
Коментари Харесай

В кухнята с Биляна Йотовска

Биляна Йотовска е дипломирана художничка. Съдбата й отрежда обаче различен път – родената в София чародейка стартира да се занимава с мода. Тя се снима за редица известни списания, постоянно демонстрирайки страхотната си форма. Биляна се занимава и с танци, като постоянно я виждаме в компанията на други очарователни дами. Една от най-големите й пристрастености обаче си остава спортът в композиция със здравословно хранене! Именно на него тя отделя огромна част от времето си. Биляна е образец за модерна жена, с работа и семейство, която макар забързаното си всекидневие намира метод постоянно да тренира и да се храни с потребна храна. Вече има и издадена книга с потребни предписания, както и DVD с тренировки. Издаде и пети юбилеен тираж на „ Гответе здравословно с Биляна Йотовска ”. С колежката си и другарка Дани Тодорова пък имат сполучлива спортна линия Codefit. Биляна оказва помощ интензивно и на брачна половинка си Митко в общия им магазин за фитнес и здравословни хранителни добавки.

Всяка заран Биляна Йотовска закусва овесени ядки с кисело мляко или сварени яйца. Тайната й обаче е банкет ът на течности, който би озадачил не един четец. Биляна Йотовска пие по цели 6 литра вода дневно, като това спомага за положителния й метаболизъм и невъзможността да натрупа килограми.

„ Може и да ви се коства невероятно или небивалица, само че това е самата истина. Всеки ден пия по шест литра вода, като също така одобрявам и доста други течности. Аз упражнявам интензивно и всекидневно тичам по над 10 километра. Губя много течности, по тази причина си ги наваксвам с водата и всичко е ок. Но ще предупредя девойките, които не упражняват толкоз доста като мен, че сходно количество вода за тях може да е вредно”, разкрива Биляна Йотовска.

Красавицата поучава фенките си да не помнят мързела и да си намерят спорт, който им харесва и не е сложен за упражняване. Тя твърди, че килограми може да се смъкват сполучливо и с нормално вървене или качване по стълби, тъй като придвижването е значимо, каквото и да е то.

Разбира се, спортът наложително би трябвало да е комбиниран с верен и здравословен хранителен режим, като алкохолът е изцяло неразрешен. Самата Биляна Йотовска си разрешавала понякога по чаша изсъхнало мартини или бяло вино, след което обаче удвоявала напъните си във фитнес залата, с цел да изгори признатите калории от тях.
Ето и нейните апетитни оферти за добър здравословен режим:

 Макси палачинка с овесени ядки и плодове Необходими артикули за една огромна палачинка:
8-10 белтъка
1 жълтък
3 с. л. обезмаслена извара или 50 г обезмаслено сирене
няколко нарязани сушени кайсии
10 зрънца годжи бери
1/2 нарязана праскова или различен плод по желание
4 с. л. едри овесени ядки
1 ч. л. сусамово семе
1 ч. л. ленено семе
1 ч. л. конопено семе, няколко какаови зърна

Начин на подготвяне:
Загрейте тефлоновия тиган, който единствено леко може да намазните със зехтин. Изсипете авансово разбърканата примес, бъркайте, до момента в който се сгъсти. Запечете малко от едната страна, след това обърнете палачинката, изчакайте да се запече и от другата. Готови сте! Можете да намажете палачинката с една лъжичка домакински мед. Любима закуска на цялото ми семейство! За обяд – нежно месо и спаначена салата. Вечеря – риба и салата.

 Ориз с куркума Необходими артикули:
1 чаша ориз Balance
3 чаши вода
1 яйце
1 морков
1 домат за гарнитура
1 пакетче куркума
3-4 с. л. кокосово масло
сол и черен пипер на усет

Начин на подготвяне:
В приготвянето на детската храна постоянно би трябвало да има баланс! За мен е значимо Никол от дребна да знае кое е здравословно и за какво! Ето една лесна и занимателна рецепта в жълто!
Намазнете тавичката с кокосово масло и прибавете ориза, водата и подправките. Настържете моркова и поръсете. Разбъркайте и изпечете на загрята фурна, до момента в който изври водата. Накрая чукнете яйцето и оставете ястието във фурната за 5 минути на вентилатор, с цел да се запече. Бон апети!

 Шоко смути за ценители Необходими артикули:
2 с.л. извара
няколко какаови зърна
1 банан
200 мл. ядково мляко
1 доза шоколадов протеин изолат

Начин на подготвяне:
Продуктите се смесват в блендер и се получава изкушаващо и зареждащо смути.

Подготви Анелия ПОПОВА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР