BILLA България стартира инициатива за подпомагане на семейства с репродуктивни

...
BILLA България стартира инициатива за подпомагане на семейства с репродуктивни
Коментари Харесай

BILLA с кампания в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми

BILLA България започва самодейност за подкрепяне на фамилии с репродуктивни проблеми взаимно с Фондация „ Искам бебе “. В интервала 1 юни – 31 юли 2017 година 1 стотинка от всеки закупен артикул с марка BILLA ще отива за финансиране на ин витро процедури, проучвания и здравни съвещания за двойки, които мечтаят да станат родители.

Желаещите да аплайват за подкрепяне могат да го създадат в границите на месец август. Подробните условия са разказани в уеб страницата на Фондация „ Искам бебе “ . Печелившите двойки ще бъдат изтеглени на инцидентен принцип на 8 септември. Всяка от тях ще получи нужната финансова помощ, с цел да може да стартира ин витро процедура.

„ Децата са най-голямото благосъстояние и по тази причина се радваме да помогнем на хора, които мечтаят да станат родители. С тази самодейност се надяваме да променим живота на фамилии, които години наред се борят за лично дете. Нека дружно им подарим това благополучие “, съобщи Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Търговската верига си партнира сполучливо с Фондация „ Искам бебе “ за втора поредна година. През 2016 година взаимната акция с мотото „ За повече деца в България “ оказа помощ на 6 двойки с репродуктивни проблеми, като всяка от тях получи 4000 лева за ин витро процедура.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР