Били Джоел отпразнува в Madison Square Garden“ 100-ия си концерт

...
Били Джоел отпразнува в Madison Square Garden“ 100-ия си концерт
Коментари Харесай

Били Джоел отпразнува в „Madison Square Garden“ 100-ия си концерт
Били Джоел отпразнува в „ Madison Square Garden “ 100-ия си концерт
Ню Йорк уважи Били Джоел с рекордния му 100-тен концерт в "Медисън Скуеър Гардън".

"Нека бъдем същински - аз съм от Ню Йорк", съобщи 69-годишният американски артист, музикант, стихотворец и композитор на рокендрол и класическа музика, облечен с бейзболна шапка на конференция във връзка 100-то му шоу в „ Манхатън сцена “.

"Това е моето място. За мен „ Медисън Скуеър Гардън “ е международно събитие. Можете да свирите и пеете на съвсем всяка друга сцена в страната и никой различен в света няма да знае за това", сподели той.

Повече от два милиона души са гледали артиста в „ Медисън Скуеър Гардън “.

Губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо, бележит почитател и другар на Джоел, който през 2015 година извърши формалното встъпване в брак на четвъртата женитба на артиста, разгласи 18 юли за "Ден на Били Джоел".

Куомо назова Джоел "типичен Ню Йоркър", който въплъщава полезностите на междинната класа в града.

"40 години в този град, който има една от най-трудните публики в света и след 40 години същата тази сложна национална навалица го обича", сподели Куомо на конференцията. "Защо? Защото Били и неговата музика имат достоверност, която не може да заблуди нюйоркчани към този момент 40 години", сподели той.

С шлагери като "Uptown Girl" и "We Didn't Start the Fire “ Джоел е продал над 150 милиона записи по света, съгласно неговите сътрудници. /АФП

Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР