Били Айлиш пя седнала на дивана, Елтън Джон свири на

...
Били Айлиш пя седнала на дивана, Елтън Джон свири на
Коментари Харесай

Световни звезди с вдъхновяващо шоу

Били Айлиш пя седнала на дивана, Елтън Джон свири на клавирен инструмент, принадлежащ на децата му, а " Backstreet Boys " пяха в естетика от пет разнообразни места. Това бяха единствено част от десетките реализатори, присъединили се от домовете си в благотворителен концерт в интерес на бойците против ковид , оповестиха Ройтерс и ТАСС.



Сред участниците в проявата, проведена от радиостанции айХарт, бяха също Марая Кери, Камила Кабело, Алиша Кийс, Шон Мендес, Сам Смит, Дейв Грол, Били Джо Армстронг от " Грийн дей ".



Едночасовото шоу, излъчено по телевизия " Фокс " без реклами, е най-голямата взаимна демонстрация по време на пандемията от ковид , целяща да повдигне духа на хората , да набере средства за бойците от първата линия и да подсети на американците да мият ръцете си и да съблюдават отдалеченост.



" На първата линия има лекари, медицински сестри, учени. Те са живото доказателство, че супергероите не носят пелерини. Надяваме се с този концерта да подхраним душите ви ", съобщи Елтън Джон, който водеше шоуто от кухнята си.



Всички осъществявания или появи на звезди като комедийната звезда и телевизионна водеща Елън де Дженерис, певицата Лизо, кънтри звездата Тим Макгро, бяха записани на телефони, домашни камери или онлайн платформи.

Между осъществяванията лекари, сестри, водачи на камиони, чиновници в магазини описаха къси персонални истории, до момента в който милиони американци навлизат в третата седмица с рекомендацията да си стоят вкъщи.



Д-р Елвис Франсоа, хирург от Рочестъ р, Минесота, очарова потребителите на обществените медии с прочувствено осъществяване на песента " Imagine ".

Концертът, излъчен и по радиостанциите айХарт, насочи апел към слушателите за дарения в интерес на благотворителните организаци и Feeding America и First Responders Children's Foundation.



Събраната сума не става известна незабавно, само че през първите 10 минути са събрани 1 милион $, с помощта на даренията от по 500 000 $ на компания " Проктър и Гембъл " и телевизия " Фокс ".

" В сърцето си съм с всички хора, изгубили близки, и с тези, останали без работа ", показа певицата Лейди Гага.



" След като преминем през това извънредно нещо, се надявам, че ще станем по-добри и обективни едни към други ", съобщи домакинът на благотворителния концерт Елтън Джон.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР