Билетите за трите участия на холивудския актьор Джон Малкович на

...
Билетите за трите участия на холивудския актьор Джон Малкович на
Коментари Харесай

Билетите за Малкович в Народния – до 400 лв.

Билетите за трите участия на холивудския артист Джон Малкович на сцената на Народния спектакъл в средата на февруари ще бъдат пуснати в продажба през днешния ден. Цените са сред 50 и 400 лв..

Точно в 12 часа на обед на касите и в уеб страницата на Народния спектакъл, както и в мрежата на Eventim ще бъдат пуснати билетите за спектакъла „ В самотата на памуковите полета “.

Цените са в диапазон от 50 до 400 лева, като са разграничени в 8 категории.

Джон Малкович ще излезе на сцената на Народния спектакъл дружно с литовската актриса Ингеборга Дапкунайте в три следващи вечери – 16, 17 и 18 февруари. Пиесата „ В самотата на памуковите полета “ е режисирана от Тимофей Кулябин, който през декември сложи „ Нора “ още веднъж в Народния спектакъл.

Представленията ще бъдат на британски език, а български надписи ще се излъчват на специфични монитори.

Гастролът на Джон Малкович на сцената на Народния спектакъл беше обявен преди година от тогавашния шеф на трупата Мариус Донкин по време на съвещание на парламентарна комисия по културата и медиите.

Малкович е прочут на публиката с постановките си на Бродуей и с киноролите си. Има 2 номинации за „ Оскар “, получавал е американската телевизионна премия „ Еми “ и три оценки „ Златен глобус “.

Източник: БНР
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР