Бижута с диаманти и скъпоценни камъни на стойност над 1

...
Бижута с диаманти и скъпоценни камъни на стойност над 1
Коментари Харесай

Деца помагат на деца

Бижута с диаманти и скъпоценни камъни на стойност над 1 000 000 лв. участваха в търг за поддръжка на недоносените деца.

Истинско мини съзвездие от деца поддържа благотворителната галавечеря, проведена в поддръжка на недоносените деца и техните фамилии от Goto Jewellery and diamonds. Музикалните осъществявания на очарователните Валерия Стоянова, Борис Трайков, Диана и Георги Чаушеви трогнаха представителите на българския бизнес хайлайф и ги направиха съпричастни към идеята - поддръжка на недоносените деца и техните фамилии.

Основна част от събитието беше благотворителен търг на бижута, извършен под мотото " Да подарим бъдеще на недоносените деца на България! ". По време на организирането му цената на участващите бижута с диаманти и скъпоценни камъни надвиши 1 000 000 лв.. Основната цел на уредниците от Goto Jewellery and diamonds беше посредством набраните средства да бъде подкрепена новата обществена стратегия на фондация " Нашите недоносени деца " за сложна поддръжка на децата и техните фамилии посредством необятен набор от лечебни услуги. Голяма част от недоносените бебета се инвалидизират, в случай че не бъдат бъдат навреме открити редица здравословни проблеми и в случай че не се правят постоянно нужните лечения. Мерки за предотвратяването или за фрапантното им съкращаване могат да бъдат взети единствено във възрастта от 0 до 7 годинки, само че за доста родители този финансов разход е неосъществим. По тази причина българският ювелирен мултибранд Goto Jewellery and diamonds реши да провежда блестящото събитие, с което да подкрепи точно фамилиите на такива дечица.

Сред продадените продукти, участващи в търга, беше колие от бяло злато, обсипано с диаманти и един централен елмаз, затворен в планински кристал, част от новата сбирка на Maison Tatiana Fabergé, отдадена на фамозната балерина Анна Павлова. Магнетичното украшение беше купено за 5000 лева, а златно колие за 4000 лева на Utopia със соленоводна перла, комбинирана с един елмаз подари на брачната половинка си юрист Георги Хорозов. Колие от бяло злато на leBebé с медальон във формата на контур на момиченце или момченце от розово злато, прегърнало елмаз от двете страни беше продадено за 1250 лева Дъщерята на предприемача Давид Михайлович Кети Коблианидзе си потегли с мобилен телефон на Tonino Lamborghini за специфичната за търга сума от 2500 лева, а притежателят нa бижутерийната компания Jasmine Gold Билал Ахмадов - с магнум бутилка шампанизирано вино Tonino Lamborghini за 1500 лева и сребърен комплект от детска чаша с лъжичка с позлата, ръчно произвеждане на компания " Зографов и наследник " за 1000 лева Освен това бяха продадени куверти на стойност 3360 лева, а дарителската кутия събра 470 лева

Водещ на събитието беше Ники Кънчев, а измежду гостите беше видян още рапърът Pavell. Благотворителната галавечеря завърши под нежните звуци на цигулката на Диляна Николова и саксофона на Кирил Македонски в столичния ресторант Porto Maltese. Каузата поддържа и Асоциация за поддръжка на децата и голям брой други компании - Hulchi Belluni, Suulin Gioielli, Jasmine Gold, Nadir Metal Rafineri, Roberto Botticelli, Vega Star Premium Qwell Collagen Water, Logodaj, Dirk Bikkembergs, сп. Гост, сп. Code M и The Good taste club.

Кампанията " Да подарим бъдеще на недоносените деца на България! " е част от обичайна благотворителна активност, развивана от Goto Jewellery and diamonds. " Вярвам, че когато получаваш, би трябвало и да даваш. В обществото ни идеите, които имат потребност и заслужават помощ, не са малко, и за жалост, тази нужда няма да изчезне. Ето за какво ние няма да спрем да оказваме помощ когато, с каквото и на който можем ", разяснява събитието притежателят на Goto Jewellery and diamonds Илия Кадинов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР