Би Ти Ви излезе с позиция, за да гарантира обективността

...
Би Ти Ви излезе с позиция, за да гарантира обективността
Коментари Харесай

bTV с мерки за обективността си след номинацията на Хекимян за кмет

Би Ти Ви излезе с позиция, с цел да подсигурява обективността си, в това число при отразяването на предизборната акция, откакто Антон Хекимян през вчерашния ден разгласи, че напуща поста началник на „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в малкия екран. Припомняме, че.

" Веднага след отправеното искане, bTV одобри оставката на господин Хекимян, неотложно ограничи достъпа му до нюзрума на bTV и всички други запаси на компанията и бързо информирахме вътрешната общественост и необятната общност за неговото овакантяване.

Макар да сме изцяло уверени в качеството, гения и ангажираността на публицистичния екип към обективността на новините, bTV Media Group вкарва редица ограничения, които възнамерява да приложи през идния избирателен сезон, за да отбрани името и репутацията на bTV като една от най-обективните и надеждни медии в България. ", се споделя в формалната позиция на малкия екран bTV във връзка кандидатурата на Антон Хекимян за кмет на София. "
И допълват:

От 23 септември (събота), Ралф Бартолайт, CEO на bTV, дружно с управителния екип на отдел " Новини ", пое ръководството на нюзрума. В редакцията на bTV работят опитни и одобрени публицисти, чийто професионализъм и нравственос са потвърдени, а достиженията им приказват сами за себе си. Нашите публицисти следват полезностите и правилата, изложени в публицистичните насоки на съдебномедицинска експертиза. Повече информация можете да намерите тук: https://www.cme.net/about-cme/cme-editorial-board. Г-н Бартолaйт ще бъде краткотрайно изпълняващ длъжността шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ до намирането на подобаващ заместител.

Редакционната гилдия на съдебномедицинска експертиза ще продължи да ангажира bTV със своето наличие и опит, и да подсигурява обективно, независимо и висококачествено наличие от екипа за вести и настоящи излъчвания. Информация за членовете на нашия почитан съвет можете да намерите тук: https://www.cme.net/about-cme/cme-editorial-board

Своевременно ще обявим нашия публицистичен проект за отразяване на предизборната акция за Местни избори 2023, който ще подсигурява безпристрастност и на новините.

Ще използваме услугите на трета страна - външна организация, която да следи за обективността на нашето новинарско отразяване в интервала на идната предизборна акция.

Упълномощен представител от публицистичната гилдия на съдебномедицинска експертиза ще бъде разполагаем да дава отговор на въпроси, които българските медии могат да имат по отношение на нашето предизборно отразяване.
По-рано през днешния ден Слави Трифонов разяснява в обществената мрежа кандидатурата на Хекимян:

Всеки български жител, който дава отговор на изискванията на закона, може да бъде претендент за кмет. В този ред на мисли, Антон Хекимян очевидно дава отговор на изискванията на закона. Но дали дава отговор на изискванията на морала?
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg