БГНЕС Забавянето на случая Цветан Василев“ е резултат на съвсем друг

...
БГНЕС
Забавянето на случая Цветан Василев“ е резултат на съвсем друг
Коментари Харесай

Цацаров видя политически натиск в Сърбия по случая Цветан Василев

БГНЕС Забавянето на случая " Цветан Василев “ е резултат на напълно различен вид въздействие, друго от естественото, и то е политическо. Това съобщи пред публицисти основният прокурор Сотир Цацаров.

Бившият притежател на КТБ избяга в Белград след краха на банката, като твърди, че тя е станала жертва на политически скрит план. Прокуратурата у нас пази тезата, че Василев е трансформирал банката в персонален трезор и би трябвало да дава отговор за изгубването на големи суми от нея. И досега обаче банкерът не е екстрадиран у нас.

При извънредно правилните връзки със сръбската прокуратура, мисля, че забавянето на случая " Цветан Василев “ е на моменти вън от техните пълномощия и благоприятни условия “, разяснява Цацаров.

Според него забавянето, което виждаме сега, е извънредно за който и да е случай на интернационалната правна помощ: " Процедурите в съда не престават към момента без решение всъщност. Лично аз сходен случай на екстрадиция не съм виждал “.

Цацаров изясни още, че във връзка с есктрадицията на Димитър Желязков - Очите, всички отговорности, които е следвало да бъдат изпълнени от българска страна са напълно изпълнени.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР