БГНЕС Тялото на 16-годишен младеж е намерено в столичния квартал Димитър

...
БГНЕС
Тялото на 16-годишен младеж е намерено в столичния квартал Димитър
Коментари Харесай

16-годишно момче е убито в София!

 БГНЕС Тялото на 16-годишен юноша е открито в столичния квартал " Димитър Миленков “. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София. Софийска градска прокуратура проверява събитията, свързани с откритото тяло.

Около 22.00 часа на 4 юни 2020 година дежурен полицейски чиновник от 8-мо Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи в столицата е забелязал на камерите за непрекъснатия видеоконтрол извънредно оживление в региона на кв. " Димитър Миленков “. На място са били изпратени полицейски екипи, открили безжизнено тяло на млад мъж. 

Незабавно са били подхванати дейности по следствие и търсене, вследствие на които са открити четири лица, които по-рано били в непосредствена непосредственост до потърпевшия по време на случая. Същите са отведени до районно управление (на МВР) за предоставяне на пояснения.

Към сегашния миг е известно, че умрелият е шестнадесетгодишният Б.Б. Тялото му е изпратено до Катедра по съдебномедицинските действия за изясняване на аргументите на гибелта.

Образуваното досъдебно произвеждане е за съзнателно ликвидиране. Има арестуван – А.Г. (на 28 години), осъждан. Работата по случая продължава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР