БГНЕС Трябва да опровергаем едни откровени лъжи, които чухме днес. Няма

...
БГНЕС
Трябва да опровергаем едни откровени лъжи, които чухме днес. Няма
Коментари Харесай

МВР опроверга лъжи: Няма да заселваме бежанци

БГНЕС Трябва да опровергаем едни откровени неистини, които чухме през днешния ден. Няма подготовка за заселване на бежанци на териториите на Любимец, Малко Търново и Елхово. Това съобщи зам.-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов.

По думите му площадките, които ще се изградят, са на територията на обекти на Министерство на вътрешните работи. " Те са в покрайнините на обитаемоте места, оградени са, до тях няма свободен достъп. Има защита от Министерство на вътрешните работи “, уточни Ципов.

" Изключително чудно ми е по какъв начин хора като ръководителя на Комисията по европейски въпроси в Народното събрание и лидера на листата на Българска социалистическа партия за идните европейски избори не могат да създадат такава обикновена разлика - какво е бежански център и какво е краткотраен спешен център “, разяснява зам.-вътрешният министър.

Той регистрира, че миграционният напън към страната ни сега е нулев. " След като един нелегално минал държавната граница мигрант бъде арестуван, ще бъде отведен в тези спешни центрове от затворен вид. Там да му бъде осъществена регистрация и в случай че не разполага с документи за идентичност ще бъдат направени изявленията от органите на " Гранична полиция “ и Държавна организация " Национална сигурност “ “, уточни Красимир Ципов.

Красимир Ципов заяви, че ОЛАФ ревизира социална поръчка от 2017 година за 290 джипа. Поръчката е за повече от 20 млн. лева, а автомобилите са доставени през предходната година и са разпределени по полицейските ръководства.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР