БГНЕС Публикуваме без редакторска намеса мнение на журналиста Петър Волгин от

...
БГНЕС
Публикуваме без редакторска намеса мнение на журналиста Петър Волгин от
Коментари Харесай

Волгин: Да гласуваш за шмекери като Кирил и Асен означава, че доброволно се съгласяваш да те лъжат и правят на глупак

 БГНЕС Публикуваме без редакторска интервенция мнение на журналиста Петър Волгин от фейсбук по отношение на проблема с. Конституционният съд отсъди, че назначаването на Петков като длъжностен министър в първия длъжностен кабинет тази година като противоконституционно.

Дотук с моралните искания на Кирил, Асен и цялата им тарикатска компания. От сълзливо-лигавите пояснения на Кирил излиза наяве, че той нито за момент не съжалява за лъжата си. Ако можеше да върне времето обратно, щеше да постъпи по същия метод. Тоест отново да изменти.

Виждам, че във фб към този момент има догатки по какъв начин решението на Конституционен съд щяло да вдигне рейтинга на партията на Киро. Ако това в действителност стане, значи доста български гласоподаватели са извънредно.......хайде да кажа наивни, въпреки че точната дума е много по-силна.

Да гласуваш за човек, който е излъгал, с цел да се добере до министерски пост е демонстрация на извънредно ниска дарба за размисъл. Да гласуваш за шмекери значи, че непринудено се съгласяваш да те лъжат и вършат на простак. Крайно време е българските политици, без значение дали са от " статуквото " или от " смяната ", да схванат, че и най-малката им неточност се санкционира. Особено пък когато претендират за морална непорочност и тотална честност. Щом имаш такива искания, в действителност би трябвало да си съвършен във всичко.

И, не, въпросът с двойното поданство въобще не е дреболия. Важно е това, тъй като демонстрира метод на мислене, демонстрира подготвеност да погазиш закона сега, в който прецениш, че този закон пречи на кариерното ти израстване. Ако тези тарикати ще ми сменят статуквото, не, благодаря. В тодобна долнопробна подигравка на честност и нормалност не вземам участие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР