БГНЕС Под маската борба с купения и корпоративния вот се извърши

...
БГНЕС
Под маската борба с купения и корпоративния вот се извърши
Коментари Харесай

Цонев от ДПС за Рашков: Този е последният, който може да бъде образец за вътрешен министър

 БГНЕС Под маската битка с купения и корпоративния избор се извърши непозволена интервенция в изборния развой. Това сподели заместник-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев по време на дебата по основаване на Временна комисия за изясняване на всички обстоятелства и условия за използването на СРС от Министерство на вътрешните работи във връзка с жители, участващи в предизборната акция.

Той уточни, че на консултациите с президента, са говорили точно за това.

" Казахме на президента, че тези случаи сме ги в детайли описали, че за тях имаме свидетелски показания, че кметове, които по закон вземат участие в изборния развой, са викани и са подписвали заявления, че няма да вземат участие в изборния развой, че полицейското принуждение беше отвън всякаква мяра, че под маската битка с купения и корпоративния избор се извърши непозволена интервенция в изборния развой. Ние желаеме и ще настояваме всеки един случай да бъде прегледан в българския парламент и не уважаеми сътрудници, в отрасловата комисия ", сподели още Йордан Цонев.

Той разяснява и дейностите на вътрешния министър, чиято работа и в днешния спор получи хвалби от " Демократична България ", " Изправи се БГ! Ние идваме " и Българска социалистическа партия.

" Този не може да бъде визия за министър на вътрешните работи. Ако този е вашата визия за вътрешен министър, значи демокрацията има сериозен проблем. Този е последният който може да бъде пример за вътрешен министър ", съобщи Цонев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР