БГНЕС Македонски късометражен филм на Sofia Pride Film Fest“ предизвика недоволство

...
БГНЕС
Македонски късометражен филм на Sofia Pride Film Fest“ предизвика недоволство
Коментари Харесай

Македонски филм за 9-годишно момче и хомосексуалист ядоса Ангел Джамбазки

 БГНЕС Македонски късометражен филм на " Sofia Pride Film Fest “ провокира неодобрение в обществената мрежа Facebook. Причината - наличието на 20-минутната лента " Змия “.

В нея се споделя за горчиво-сладка история за необикновеното другарство сред 9-годишният храбрец Марио и ексцентричният гей мъж Борче, застрашено от предразсъдъците и омразата на родителите в малко градче.

Българският представител от Вътрешна македонска революционна организация в Европейския парламент Ангел Джамбазки изпрати публично писмо до Държавната организация за протекция на детето във връзка със сюжета на кино лентата " Змията ", който ще бъде излъчен на публични кино конгрес, отдаден на киното за гей общността, оповестяват от пресслужбата на партията.

Прилагаме и писмото на Ангел Джамбазки:

" До

ДАЗД

Уважаеми,

Като Държавна организация, която би трябвало да за пази правата на децата, считам за належащо да вземете отношение по следния проблем.

На 6 юни, неделя, в двор на улица " Шипка “ № 23 в град София, ще бъде прожектиран абсурден филм, който е част от селекцията на тазгодишния " София Прайд Филм Фест “. Въпросният филм с името " Змия “, режисиран от Андрей Волкашин от Македония, е с дълготрайност 20 минути.

Шокиращото в него е перверзният му сюжет, в който се преглежда педофилията като нещо обикновено. В основата му е " другарство “ сред 9-годишно дете и мъж гей. В резюмето на въпросния филм тази история е разказана като " сладко-горчива “. За едно морално общество, построено върху основата на обичайните полезности, каквото е българското, в това няма нищо сладко, а единствено извращение и порочност. А родители на това неформирано и неосъзнато като персона 9-годишно дете, които би трябвало да бъдат духовен дирек в развиването му, са показани като неприятните поради предразсъдъците си към тази меко казано гнусна, само че най-много наказуема от закона връзка.

Педофилията е болест, научно потвърдено полово разстройство. А дейностите за облекчаване на тези пристрастености би трябвало да бъде наказвани с цялата суровост на закона, а не да се показват като нещо обикновено.

Призовавам Ви да обърнете внимание и да спрете прожектирането на този перверзен филм, който е в прорез с всичко, което институция като Вашата пази, както и на самия " фестивал “. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР