БГНЕС Две от организациите, които представляват заведенията – Сдружението на заведенията

...
БГНЕС
Две от организациите, които представляват заведенията – Сдружението на заведенията
Коментари Харесай

СЗБ и БАЗ: Предлагаме двуседмичен, тотален локдаун!

 БГНЕС Две от организациите, които съставляват заведенията – Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация, излязоха с следващата си позиция. Ресторантьорите упорстват за въвеждане на строга и всеобхващаща двуседмична карантина, а не за непълен локдаун, който да затвори избрани бизнеси и да не даде предстоящите резултати.

Позицията на СЗБ и БАЗ

Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията виждаме единствено две направления пред нас, с цел да запазим и дребното, което остана, освен от нашия отрасъл, а и въобще от дребния и междинен бизнес в България. Идеята за отчасти двуседмично затваряне на фитнеси, молове и заведения няма да докара до нужните резултати.

Всъщност, за следващ път, никой не показва какви са задачите и при какви равнища на разпространяване на болестта, бизнесът ще проработи още веднъж. Защото никой не ви има вяра, че " локдаунът “ ще е единствено за 14 дни. Подобен интервал на блокиране е вероятен единствено, в случай че той обгръща безусловно всички обекти и държавни институции, като се изключи тези от първа нужда. Двуседмичен, цялостен локдаун! Това ще резервира чиновниците ни. Това ще има максимален и обезпечен резултат. Това ще е най-справедливото решение.

И по този начин! Всичко или нищо?!?!

Или отваряте всички бизнеси без ограничавания или затваряте всички!

Защото, в случай че страната и хората, които са обвързани с взимането на сходни решения, за четвърти път ни унижат и опитат да доубият нашия бизнес, ние ще сме длъжни да се защитим по отговарящ метод. Отговорните лица – министърът на опазването на здравето и всички членове на НОЩ, неведнъж потвърдиха, че са негодни да взимат качествени решения и да вдъхват доверие и кураж в обществото и бизнеса! И не, не управлявате най-добре в Европа пандемията!

Настояваме за въвеждане на строга и всеобхващаща двуседмична карантина. Двуседмична! Нека всички дружно понесем отговорност за оправянето с казуса и за неговото бързо решение. В противоположен случай, в случай че още веднъж единствено три бранша бъдат изправени пред това да понесат цялата тежест, с цел да реализираме неразбираеми резултати, ние ще бъдем принудени да организираме всеобщ митинг! С едно-единствено искане – оставка на всички членове на НОЩ!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР