БГНЕС Политическият елит в България се развива в обратна посока, докато

...
БГНЕС
Политическият елит в България се развива в обратна посока, докато
Коментари Харесай

Проф. Дайнов: Политическият елит в България се връща във варварските времена

 БГНЕС " Политическият хайлайф в България се развива в противоположна посока, до момента в който обществото се цивилизова, той се връща в някакви безчовечен времена... Политиците, за жал, имат държанието на безчовечен вождове. Институциите бяха отслабени от този безчовечен подвиг през последните 10 години и са цялостни с некомпетентни хора, само че се стегнаха след първите дни на суматоха и общо взето си действат “. Това разяснява пред БНР политологът проф. Евгений Дайнов.

По думите му, до момента в който обществото помъдрява и уляга, " неговите политически предводители се лашкат сред една прекаленост и друга “.

" Деградацията на политическия хайлайф е такава, че те изпаднаха от съвременността и се върнаха в средновековния способи на мислене, “ изясни той.

Проф. Дайнов дефинира държанието на Българската православна черква като " неприлично, високомерно и свадливо “.

" Тук са едни каращи се фелдфебели, тъкмо като българските политици “.

Според него всички ще излезем от рецесията по-мъдри, " само че въпросът е тази мъдрост да бъде приложена и като метод на ръководство на страната, да бъде разрешено на тази мъдрост да влезе в ръководството “.

" Българският народ е сдържан народ и това се вижда в такива рецесии... Докато всички страни в Европа към този момент афишират тактики за излизане поетапно от изключителни положения, с цел да не се стигне до апетит, тук виждам от тв приемника не престават да ми приказват за трупове, пъкъл, гибел, “ акцентира проф. Дайнов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР