БГНЕС “Демократична България ще предложи на формацията на и сформирането на

...
БГНЕС
“Демократична България ще предложи на формацията на и сформирането на
Коментари Харесай

Мощен трус в политиката! Това ли е новата коалиция, която иска да спечели изборите?

 БГНЕС “Демократична България " ще предложи на групировката на и сформирането на предизборна коалиция, заяви съпредседателят на обединяването. Той посочи, че това значи общо явяване на парламентарните избори на 14 ноември с общи листи.

“Очакваме да имаме много сериозен диалог с сътрудниците от “Промяната продължава " и ще сложим тематиката съществено да обсъдим благоприятни условия за взаимно явяване на тези избори ", съобщи той в предаването “Лице в лице " по bTV. 

“Това наподобява като сериозен сюжет, в който без да позволим прахосване на гласове да създадем не просто аритметичен общ брой, а да получим мощен синергичен резултат. Можем да покажем на хората това, което толкоз доста им липсва. Изначално да създадем поръчка, че можем построяваме мостове и да договаряме коалиция ", добави той. 

Според една авансово контрактувана коалиция сред силите, декларирали предпочитание за смяна, ще разреши приемането на мандат за ръководство.

“Очакваме да има мощен синергичен резултат и да надгради това, което имаме като социологически проучвания. Хората го чакат. Така ще имаме късмет да желаяме първото място. Ключовото е кой ще получи мандата, кой ще може наистина  да наложи дневния ред на смяната и да го отстоява софтуерно ", съобщи той.

“Тук е моментът, в който можем да покажем, че можем да намерим решения. Ако можем да се разберем за вероятност, за ясна вяра на българските жители и им покажем, че ще има огромна консолидация, сигурен съм, че това обръщение ще притегли доста повече гласоподаватели. Това ще бъде добра платформа да преодоляваме други разлики ", добави той. 

приветства появяването на нови лица в политиката като симптом за здравословното положение на една народна власт. Според него основният въпрос е по какъв начин те да обединят сили в реализирането на смяната.

“Никой не може да бъде монополист на концепцията за смяна. Винаги има място за още играчи. Въпросът е по какъв начин структурираме между тях съотношенията, че да подсигуряваме, че смяната ще се случи, а няма да бъдем вкарани по този начин в обстановка, в която губим тази сила вътрешно ", съобщи съпредседателят на “Демократична България ".

Според него в предходните два Народното събрание силата е останала затворена поради опитите да се изобрети политиката отначало.

“В предходните два Народното събрание силата беше като змия, която си хапе опашката, вместо като стрела да простреля корупционния модел в сърцето. Загубихме два Народното събрание в опити да открием колелото. Коалициите са явен формат с задължения пред гласоподавателите, тъй че хората да знаят защо гласоподават предплатено. Важно е овреме да се слагат уговорките -  и между тях, и към гласоподавателите ", добави той.

“Демократична България " има дългогодишна история в налагането на дневния ред на смяната, съгласно. 

“Много хора приказват за смяна, това не е просто дума. Промяната е дълга битка с един съответен модел. Тя изисква доста старания. Много години сме налагали дневния ред на смяната и сме наясно, че има нужда от поредни и устойчиви старания ", съобщи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР