БГНЕС > Архивна снимкаНа място бил изпратен дежурен автопатрул, който предприел

...
БГНЕС
> Архивна снимкаНа място бил изпратен дежурен автопатрул, който предприел
Коментари Харесай

Брутални сцени в Родопите! Унижиха полицаи, сред задържаните - 2 дами!

 БГНЕС > Архивна фотография
На място бил изпратен дежурен автопатрул, който подхванал дейности за изясняване на обстановката и попречване на сборичкване. Тогава участващите в абсурда насочили експанзията си към униформените. На единия от служителите на реда били нанесени удари в региона на главата и тялото, а другият бил бутан и дърпан за униформата от участниците в свадата.

Незабавно към квартала са ориентирани в допълнение полицейски екипи, които бързо открили и задържали по-голямата част от нападателите. С белезници на ръцете се оказали трима мъже на възраст сред 37 и 60 години, една 29-годишна жена и 14-годишно момиче. Единият от нападателите над полицейския чиновник е съумял да избяга и сега се укрива, само че самоличността е открита и се търси.

Пострадалият служител на реда е превозен за обзор в МБАЛ-Велинград с контузно-разкъсна рана в региона на главата и кръвонасядания по гърба, без заплаха за живота. Той е прегледан, пострадванията му са обработени и е освободен за домашно лекуване. По случая са формирани две досъдебни производства - за нанасяне на телесна щета на полицейски чиновник и съзнателно пречене на полицейските органи да изпълнят отговорностите си по работа. Разследванията са под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР