БГ политиката работи или чрез потискаща простота или потискаща сложност.

...
БГ политиката работи или чрез потискаща простота или потискаща сложност.
Коментари Харесай

Влизат трима десни в един бар...

БГ политиката работи или посредством потискаща елементарност или потискаща трудност. И в случай че ГЕРБ и Българска социалистическа партия действат през обикновени импулси на влияние, то при десните е нужен софистициран политически навигатор, който да ориентира дребното електорално единици в сложната партийна картография. Последните новости там са, че Божидар Лукарски съобщи по какъв начин Съюз на демократичните сили общо взето отивали на коалиция с Валери Симеонов, до момента в който ДСБ и " Да, България " оповестиха, че ще възраждат Синята коалиция (без СДС), а малко преди този момент Глас Народен напусна Реформаторския блок, в който общо взето никой не е останал. Ето по какъв начин наподобяват сега лабиринтът на десните:
Съюз на демократичните сили . Автентични приемници на синята концепция, съгласно тях. Автентични приемници на Реформаторския блок, съгласно тях. Твърдят, че ДСБ са провалили както едното, по този начин и другото. Според тях. Идеята в този момент е да се комбинира дясна политика с национализъм (неочаквано добра комбинация). Спектърът е консервативно-дясно-националистически и в обратна посока със същите тиренца. Предположението е, че по някакъв необикновен метод алхимията сред фигурите на Валери Симеонов и на Божидар Лукарски би въздействала опияняващо на масите. Старите седесари внезапно да преживеят същинска епифания, която да ги накара да повярват, че след толкоз превратности и стихии най-сетне са намерили дуета Симеонов-Лукарски, представляващ могъща синергия от общи възгледи, стратегия и настроения. Единият ще не разрешава музиката нощем и ще плюе съветския патриарх, до момента в който другият ще прави същото, в символ на признателност, че е разкрил метод да качи единия си файтон хора назад отново в Народното събрание. Разбира се, цялото обединяване има заможен залог - постройката на Раковска, горделивост и знак на сините, сега се дели сред тях и патриотите, като бащино огнище.
ДСБ . Автентични приемници на синята концепция, съгласно тях. Автентични приемници на Реформаторския блок, съгласно тях. Твърдят, че Съюз на демократичните сили са провалили както едното, по този начин и другото. Според тях. Бъдещата им коалиция с " Да, България " съставлява дълбока игра на синхрони и цялостни противоположности. Нещата са най-любопитни най-много по християнска линия - първите се дефинират като консервативно християнска мощ, до момента в който вторите общо взето са разположелно в демократично левия (както е на Запад) или демократично десния (както неразбираемо за какво се назовава тук) бранш, в който общо взето християнството е декласирано и делегитимирано. Но на кой му пука в последна сметка - българите, по последно изследване, имат вяра на Ванга повече в сравнение с в Господ, няма да се впечатлят.
ДБГ. Тези сте ги не запомнили. " Движение за България на жителите ". Меглена Кунева и други. Там нещата са единствено за напреднали. Тези хора напущат Реформаторския блок, с цел да основат " Реформаторски общности за народна власт ". Вие сами може да си визиите страхотния капацитет на тази маневра!
Глас Народен. Тук няма никакво значение какво ще се случи. В България постоянно има един % пънкари, на които не им прави усещане, че Светльо Витков от дълго време приказва като политик вместо като пънкар, вярно разсъдил, че след избрана възраст едното не ти наподобява, само че пък в другото и да станеш за срам няма да си изключение.
Накрая: Влизат трима десни в един бар. И влизат като котката на Шрьодингер. Влизат.
И не влизат.

Автор: Райко Байчев

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР