БФС публикува официална позиция относно твърдения на Инициативен комитет за

...
БФС публикува официална позиция относно твърдения на Инициативен комитет за
Коментари Харесай

От БФС: Комитетът, който издига кандидатурата на Христо Порточанов, иска да урони престижа на федерацията

БФС разгласява публична позиция по отношение на изказвания на " Инициативен комитет за издигането на кандидатурата на Христо Порточанов за Президент на БФС ".

Ето известието на футболната ни централа:
Ръководството на Българския футболен съюз изрично декларира, че изнесените в публичното пространство изказвания, подписани от скрития зад названието „ Инициативен комитет за издигането на кандидатурата на Христо Порточанов за Президент на БФС “ адресант, не просто не дават отговор на истината, а би следвало да се класифицират като нарочни операции, целящи само да уронят престижа на институцията БФС.

Цитираните суми за „ заплати “ и внушенията под формата на „ заключения “ за публиката не са нищо повече от популистки опит за привличане на внимание посредством плоски обвинявания, които елементарно могат да бъдат оборени чрез докладите на самостоятелните инспектори, които Българският футболен съюз е длъжен да употребява регулярно.

Макар да сме наясно, че сходна форма на измама е присъща на персони със мощни управнически упоритости, призоваваме всички евентуални претенденти да се придържат към правилния звук и да не отдават на противниците си мислите, които биха имали при същите условия.

Пожелаваме триумф на всички кандидати на Общото заседание на 11 декември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР