БФС публикува информация, насочена към родните клубове, които участват в

...
БФС публикува информация, насочена към родните клубове, които участват в
Коментари Харесай

БФС предупреди БГ клубовете за международните контроли

БФС разгласява информация, ориентирана към родните клубове, които вземат участие в интернационалните контроли. Ето какво пишат от родната централа:

" Във връзка с идните свободни дати във футболния календар, позволяващи организация на другарски мачове на клубно равнище, управлението на Българския футболен съюз припомня на всички представители на професионалния футбол и на лицензираните от БФС сътрудници, че всяка интернационална контрола следва да бъде авансово съгласувана с интернационалния отдел на съюза в съответен период.

Според открития канален ред, другарските дуели с присъединяване на български клубове подлежат на публична оторизация от страна на интернационалния отдел на БФС, на специалиста по честността Марио Костурков, както и на Съдийската комисия към БФС с ръководител Йордан Сталев.

Предупреждаваме, че неспазването на процедурата, заложена от открития ред на ФИФА, УЕФА и БФС, е обект на строги наказания от страна на съответните органи.

Българският футболен съюз изрича безапелационната си позиция против възможни нерегламентирани интернационалните контролни срещи и афишира готовността си да спомага на всички публични държавни институции при положение на нарушение на регламента. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР