БФС назначи Ивайло Стоянов за главен съдия на мача между

...
БФС назначи Ивайло Стоянов за главен съдия на мача между
Коментари Харесай

Пето дерби за Сватбата

БФС назначи Ивайло Стоянов за основен арбитър на мача сред ЦСКА и „Левски“. Вечното дерби е в събота на националния стадион от 17 часа. Мача на мачовете в България е под №5 за рефера, прочут с прякора Сватбата след присъединяване тв риалити за бъдещи съпрузи.

Стоянов управлява един от миналогодишните конфликти. Тогава „ Левски “ реализира победа с 2:0 над ЦСКА в първия полуфинален мач за Купата на страната. В следствие „ алените “ бяха отстранени след 2:2 в реванша.

Последното дерби, което Ивайло Стоянов управлява в шампионата се игра на 15 октомври 2016-а. То приключи наедно 1:1. В предишното реферът е свирил още два дуела, като и в двата случая краен победител е ЦСКА – с 3:0 и 3:1.

През сегашния сезон Ивайло Стоянов е бил основен на 6 срещи. С толкоз е и Станислав Тодоров, като двамата са свирили най-вече мачове в Първа лига до в този момент. В тях Сватбата е вдигнал 26 жълти и 3 червени картона. Любопитното е, че играчите, които е изгонил са в един мач – този сред „Витоша“ и „Дунав“, приключил 2:1. Реферът е отсъдил и 3 дузпи все още – по една за „ Витоша “, „ Етър “ и „ Лудогорец “.

Все още не е водил мач на „Левски“ този сезон, само че е бил основен на дуела на ЦСКА против „Верея“ (4:0).

Снимка: СПОРТАЛ
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР