Безспорно обвиненията в шпионаж имат връзка с местните избори. Около

...
Безспорно обвиненията в шпионаж имат връзка с местните избори. Около
Коментари Харесай

Кольо Колев: Обвиненията в шпионаж е продължение на изборната порнография

Безспорно обвиняванията в шпионаж имат връзка с локалните избори. Около това мнение се сплотиха политологът Румяна Коларова и социологът Кольо Колев.
„ Моят въпрос е за какво в този момент, а не когато е била дейната интервенция. Става дума за 2015 година Може би тогава ръководещите са били толкоз сигурни, че ще победят, че не са си създали труда. Сега обаче става дума за един миг, когато изборите са непредвидим за всички участници и към този момент ти е важно”, сподели Румяна Коларова.

Социологът Кольо Колев счита, че обвиняванията в шпионаж към Николай Малинов са част от предизборната конкуренция.

„ Това не е нищо друго с изключение на продължение на изборната порнография, която към този момент придобива и външнополитически привкус. Човек, задържан за шпионаж, е задържан под гаранция. Човекът, който, съгласно прокуратурата, е очевидец е закопчан с белезници, в дома му е осъществено претършуване, конфискувани са му компютър, телефон и така нататък Това е вън от всевъзможни правни норми”, разяснява той.

Той позволява, че може да има шпионаж. „ Напълно е допустимо да има и шпионаж. И Турция, и Съединени американски щати, и Русия и Китай без подозрение си имат своите хора, които правят своята активност. Всички го вършат. Без подозрение се правят и пранета на пари. В случая обаче шумът, който се подвига, е един демонстративен звук. Това е опит на властта да направи поклон към обичайното дясно по отношение на локалните избори. Те прерастват не в естествени избори, а към този момент залогът е много по-голям – става въпрос за властта като цяло”, акцентира Колев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР