Безспорно имаше голям натиск върху страната ни, решението, което беше

...
Безспорно имаше голям натиск върху страната ни, решението, което беше
Коментари Харесай

Партиите разбират диалога като пазарене, властта като баница

" Безспорно имаше огромен напън върху страната ни, решението, което беше взето, е положително и за двете страни. РСМ е заслон, зад който се криеха всички ползи за рухването на държавното управление. Опитните партии събориха Политическа партия щом видяха, че поемат самодейност. Те схващат разговора като спорене, властта като баница ". Това съобщи журналистът Йово Николов в " На Фокус ".

Според него има учредения да се счита, че съветските проксита в България не са били удовлетворени от прекъсването на съветския газ. " Хората, които поддържат Русия у нас минават през корупционни схеми. Скъсването с контракта с " Газпром " пречи на тези схеми ", счита той. И добави, че тематиката за РСМ служи за заздравяне на електората на маргинални националисти, които живеят в предишното.

" Парите от " Капитан Андреево " няма по какъв начин да не са пълнили и партийни каси. Има доста младежи на митингите, те не желаят да се върнат старите обири. Ако одобряват още веднъж хартиената бюлетина, ще е злополука. Крачка обратно и това ще промени доста манипулирания избор ", означи Николов.

От своя страна Севда Шишманова уточни, че Русия е една от главните разграничителни линии сред премиера и президента, а също и сред държавното управление и тези, които го смъкнаха. " Контекстуално думите на Петков, че има съветска виновност за рухването на властта, са правилни. Войната в Украйна осветли съветската взаимозависимост и на политическо равнище. Имаме директна партия, която развява съветското знаме на 3 март. Правителството на Петков извървя спорен път по тематиката с РСМ, с всички подозрения за двойна игра. Много по-рано трябваше да се доверят на Демократична България и да изградят тактика по тематиката ", акцентира тя.

За нея разграничителната линия е разбирането, че демокрацията е изхабена. " За тях тя е да платиш на хора и да ги докараш с рейсове. Да се явиш на работното си място и да натиснеш бутона, с цел да свалиш държавното управление ", сподели още Шишманова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР