Безспорно географското местоположение играе ключова роля за инвестиционния интерес в

...
Безспорно географското местоположение играе ключова роля за инвестиционния интерес в
Коментари Харесай

Арабски инвестиции в малко познати държави

Безспорно географското местонахождение играе основна роля за капиталовия интерес в областта на недвижимите парцели. За Европа това са столици като Париж и Лондон. В Америка акцентът е върху крайбрежните курорти на Съединени американски щати. Азия, като най-динамично разрастващ се пазар, притегля вложители в Сингапур, Хонг Конг и Обединените арабски емирства. Съществуват обаче и редица други места с голям капацитет за развиване. Една такава страна е Киргизстан. Потенциалът й е обвързван главно със зимния туризъм. Местната перла в бранша е курорта „ Каракол”. Той е прочут надалеч отвън рамките на страната и притегля на година хиляди туристи.

Доказателство за арабския интерес към района е инвестицията в новия план SkiParadise, който ще включва съвременен хотел и 25 екологични дървени къщички в алпийски жанр. Комплексът ще разполага с нужната инфраструктура като заведения за хранене, басейни, пързалка и други.

Макар планът да е в стадий на градеж към този момент са осъществени първите продажби. Сред купувачите е и старши вицепрезидентът на капиталовата компания от Обединените арабски емирства Agthia Group Али Ал Фахим.Той към този момент е купил една от първокласните вили, която е в стадий на градеж.

Клиентите, решили в този момент да придобият парцел в новия курортен комплекс, могат да се възползват от услугите на проектант и да създадат вътрешното систематизиране на пространствата и обзавеждането на новия си парцел по свои усет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР