„Безспорно дългото управление амортизира и личностите, които са носители на

...
„Безспорно дългото управление амортизира и личностите, които са носители на
Коментари Харесай

Коалиция ГЕРБ-СДС в Сливен представи кандидатите си за народни представители със заявка за категорична победа

„ Безспорно дългото ръководство амортизира и личностите, които са носители на това ръководство, само че съм уверена, че от всички, които потеглят да се борят за публичното доверие, по-добра експертиза, по-добри благоприятни условия за създаване и усъвършенстване изискванията на живот в България, от екипа на ГЕРБ – няма.

Предизвикателството пред нас е да убедим в това и хората “. Това съобщи лидерът на листата и регионален координатор на ГЕРБ в Сливен Десислава Танева. Коалиция ГЕРБ-СДС публично показа претендентите си за народни представители в зала „ Сливен “ пред членове и симпатизанти на двете партии. Десислава Танева благодари на всички, взели участие в развиването на организацията на ГЕРБ в Сливен, за работата и напъните през годините. По думите ѝ ГЕРБ е за праволинейност, правила и ред във всеки бранш от публичния живот, както и за строго съблюдаване на законодателството – такова, каквото е.

„ В момента сме очевидци на жестоко тъпчене на настоящото законодателство. Ние сме демократична страна. Демокрацията не може да бъде „ Аз споделям – ти слушаш “. Демокрацията значи всеки да бъде свободен да показва волята си, да бъде зачитано неговото мнение и права, и да съблюдаваме законите такива, каквито са “, сподели още Танева. Според нея България би трябвало да продължи своето положително развиване и темпа на напредък, който е реализиран.

Танева бе безапелационна, че се чакат сложни избори и това, което отличава ГЕРБ от всички останали партии е, че не дава обещание доста, само че това, което се обещае, се извършва. „ Никога не съм се съмнявала в честността на изборите. Ние сме печелили избори, когато сме били в съпротива. Губили сме избори, когато сме били ръководеща партия. Въпреки компликациите, ние би трябвало да убедим хората, че би трябвало да гласоподават.

Предизвикателството пред нас е да разбираем на хората това, което сме създали. Ние слушаме хората, по тази причина е необходим оптимален резултат, тъй като има още какво да създадем в интерес на общността, ние гледаме действително и прагматично, с взор към това, което можем да създадем “, сподели още Десислава Танева. Тя поздрави локалните управляващи в област Сливен, ръководени от екипи на ГЕРБ и акцентира, че всичко, което се прави е само в интерес и с грижа за хората.

От своя страна кметът на Сливен Стефан Радев съобщи, че сега България няма потребност от кавги, а от полемика за стратегическите задания, които стоят пред страната ни. Той разгласи, че поддръжката от страната в последните пет години за Сливен е за над 16 млн лв. за основни обекти. „ Важно е в този момент България да има устойчиво държавно управление и ръководство със стратегически взор върху европейското развиване и независимост на стопанската самодейност. Няма по какъв начин една община в случай че няма добра взаимовръзка с централната власт да се развива сполучливо “, сподели Стефан Радев. Той акцентира и положителното партньорство сред ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.
Водачът на листата с претенденти за народни представители от ГЕРБ/СДС Десислава Танева, показа своите 11 сътрудници, с които потеглят за победа с номер 5 в бюлетината.

Втора е Мария Белова – правист, депутат в 43-то, 44-то и 45-то Народно заседание. Трета е доктор Наталия Канева – шеф на отделението по ендокринология в МБАЛ " Д-р Иван Селимински " -Сливен. Четвърти в листата е първенецът и треньор по колоездене Евгени Балев. Пети е Борис Шейтанов – бизнесмен и управител на осигурителен офис. Под номер шест в листата е Георги Даскалов – фармацевт и управител на аптека в Сливен. Седми е Деян Митев –директор и основен живописен началник на Ансамбъл за национални песни и танци – Сливен. На осмо място е юристът Галя Хачадурян. Педагогът Милена Гочева е девета. Тя е начален преподавател в Сливен. Под номер 10 е Даниела Василева – възпитател и преподавател в Сливен. Единадесети в листата е Велмира Вълева – помощник на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов. На 12-то място е юристът и някогашен регионален шеф на Сливен Чавдар Божурски.

„ ГЕРБ излиза с претенденти за безапелационна победа. Необходима е оптималната готовност за вота и оптимален резултат на 11 юли, с цел да се вкара „ Ред в хаоса “, който царува сега “, съобщи Десислава Танева.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР