Безспорно черният цвят е може би най-безопасната зона, в която

...
Безспорно черният цвят е може би най-безопасната зона, в която
Коментари Харесай

Back to black или как да носим черно през лятото

Безспорно черният цвят е може би най-безопасната зона, в която можем да се наместим, когато желаеме да изглеждаме елегантно. В същото време като че ли съзнателно се опитваме да я заобикаляме тази зона през лятото, изключително в този момент, когато наклонността е „ по-яркото е повече “. Но пък през днешния ден ви демонстрираме по какъв начин могат да се комбинират и двете неща.

Тъй като дребната черна рокля е от тези безконечни класики, които всяко момиче има в дрешника, нямаше по какъв начин да не харесаме тази малко по-спортна нейна версия на, която открихме в. Тя акцентира женствения контур и е съвършеният аутфит за летните уикенди, когато желаеме да прекараме времето си из обичаните си места в града.
 Започва решаваща седмица за бъдещето на България 20 юни 2022 | Народното събрание ще разиска на изключително съвещание на следващия ден (вторник) поискания от ГЕРБ-СДС избор на съмнение...


И тъй като слънцето към този момент е много по-ярко и мощно, е добре да носим шапка. Наскоро ви показахме кои са трендовете при този аксесоар това лято и измежду тях е обичаната ни бейзболна шапка. Моделът на, който самоуверено комбинираме както с костюми, по този начин и с дънки и тишърти, а ето по какъв начин я носим и с рокля.



Акцентът в този тоалет безспорно са маратонките, които прибавят модерните свежи нотки с комбинацията си от ярки цветове – розово, оранжево, синьо и други Маратонки, които са освен извънредно комфортни (категорично!), само че и незабавно притеглят вниманието с елегантния си дизайн.



Аутфит: Рокля Champion, шапка New Era, маратонки Fila, всичко от District

С поддръжката на

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР