Безспорно Англия е много отбор с качествени играчи, но тази

...
Безспорно Англия е много отбор с качествени играчи, но тази
Коментари Харесай

Пълен позор! Засрамете се!

Безспорно Англия е доста тим с качествени играчи, само че довечера ни се стори, че се извънземни футболисти. Само да припомнем, че преди няколко дни против Чехия не беше по този начин.

Пълен срам за националния тим на България! Оставете рeзултата. Представянето на възпитаниците на Красимир Балъков беше скандално. Разликата сред двата отбора е галактическа. Англичаните все едно бяха излезли на терена малко да се пораздвижат против някакви възпитаници. Сковани, ненаучени и уплашени. Нашите футболисти просто се любуваха от близко на своя съперник.

Англия безусловно ни скри топката. Как пък цялостен мач не успяхме да си подадем два паса и да спечелим едно единоборство? Не, че не си знаем какво представляваме, само че този път в действителност ни лъснаха голите з.....и. Видя се какъв брой по-подготвен механически, тактически и физически е нашият конкурент. Преминаваха ни с лекост, мачкаха ни и ни надбягваха. Не, по-скоро ни прескачаха. И за похлупак никаква тактическа дисциплинираност. Толкова сме зле, че даже не можем и да се браним. А за Балъков няколко думи - каквото можеше да обърка, го направи.

Пълен срам! Бездушници, засрамете се!

На нас не ни остава нищо друго с изключение на да стискаме палци България да извади вманиачен шанс в мачовете от Лигата на нациите през март.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР