Безспорният шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов се превърна в

...
Безспорният шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов се превърна в
Коментари Харесай

Хабиб е продал 1 милион гледания в Абу Даби

Безспорният първенец в лека категория Хабиб Нурмагомедов се трансформира в огромна звезда след своята победа над Конър Макгрегър. Миналата година двамата си спретнаха сериозна омраза, която завърши в клетката през октомври. Непобедения дагестанец накара ирландеца да се съобщи и го унижи пред целия свят. Преди борбата Макгрегър не спираше да наскърбява и атакува, само че в последна сметка беше доминиран, както всички останали. Орела доближи нови върхове на популярност след тази победа и не спираше да гостува на шейхове и президенти.

В началото на септември тази година UFC проведоха събитие в Абу Даби, което беше управлявано от първенеца. Нурмагомедов отбрани купата си с победа над Дъстин Порие, а залата в столицата беше издигната особено за вечерта. Ризван Магомедов, който е един от мениджърите на непобедения войник показа, че Хабиб е продал към 1 милион платени гледания, което си е съществено достижение и демонстрира, че той в действителност е огромна звезда.

Ето какво още показа Ризван:

" Хабиб изкара доста повече пари от 6-те милиона, които направи против Макгрегър. Всъщност той изкара доста повече от борбата против Порие. Днес Хабиб е доста огромно име на пазара. Вече нямаме потребност от Макгрегър или някое друго огромно име. Няма потребност да вършим луди неща, с цел да привличаме внимание. Сега нещата са доста по-различни с платените гледания, тъй като всичко принадлежи на ESPN+. Сега хората би трябвало да смъкват особено приложение, да се записват и да платят. Много хора не желаят да се занимават с това.

Мисля, че това е една от аргументите платените гледания да намалеят. Не мога да кажа точната цифра, само че мисля, че първото събитие по ESPN+ продаде по-малко от 300,000 гледания. Въпреки тези компликации UFC 242 съумя да продаде към 1 милион платения гледания. Точната цифра ще излезе след няколко месеца, само че е към 1 милион. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР