Безсънна нощ, продължителна умора, малко количество консумирани течности или неточно

...
Безсънна нощ, продължителна умора, малко количество консумирани течности или неточно
Коментари Харесай

Лесен начин да се отървете от тъмните кръгове под очите

Безсънна нощ, продължителна отмалялост, малко количество употребявани течности или неопределено премахване на грима преди заспиване. Всички тези фактори способстват за нежеланите тъмни кръгове под очите. Те вършат лицето ви да наподобява по-малко сияещо, крепко и младо и вместо това да наподобява изтощено и скучно.

За благополучие има доста домашни средства за възстановяване на външния тип на кожата и унищожаване на тъмните кръгове под очите. Благодарение на тях минимизирането на отока и връщането на естествения тип на кожата става в действителност елементарно.

Масажът с кубчета лед или слагането на студени лъжици върху зоната под очите е превъзходен метод да премахнете тъмните кръгове и да намалите подпухналостта. Охлаждането, което те носят, бързо понижава неестествения тип на кожата.

Подобен резултат имат и резените краставица. Има причина зелената краставица да се употребява толкоз постоянно в СПА процедурите за лице. Тя понижава отока и успокоява дразненето. Краставицата съдържа доста вода, заради което съвършено овлажнява и регенерира кожата под очите. Съдържащите се в нея антиоксиданти ще възвърнат положителния тип на кожата.
свързани новини3493на 06.09.2021
Освен краставици, прелестни като очен компрес са и резенчета ябълка. Благодарение на наличието на ябълчена киселина те вършат кожата хидратирана, омекотена и освежена. 20 минути са задоволителни компресът да усъвършенства типа на кожата и очевидно да изсветли тъмните кръгове под очите.

Суровите картофи също са чудесни за грижа за кожата под очите. За да премахнете подпухналостта и тъмните кръгове, направете компрес от картофени кори, авансово охладени в ледник. Студените картофи изтеглят непотребната вода, насъбрана под кожата, и я стягат. Освен върху кожата сокът от картофи има удобен резултат и върху тъмните кръгове под очите. Има избелващ резултат, заради което съвършено се оправя със зачервявания и синини.

Еднакво ефикасни и най-важното, носещи неотложно облекчение, са компресите от чай и лайка. Чрез слагане на запарените и охладени торбички върху клепачите за към 10 минути, подпухналостта понижава и сенките под очите се отстраняват. В този случай успеваемостта се обезпечава от танини, които стягат кожата и свиват кръвоносните съдове. Благодарение на тях чаят понижава подпухналостта и прави кожата под очите да наподобява здрава и отпочинала.

Все отново не трябва да забравяте, че постоянно би трябвало да осигурявате на тялото си нужното време отмора и първокласен сън. Правилната диета също е от огромно значение. Зашото най-хубавият лек е предварителната защита.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР