"Безработният юрист Христо Иванов, натирен от Съюза на адвокатите за

...
"Безработният юрист Христо Иванов, натирен от Съюза на адвокатите за
Коментари Харесай

Безработният Христо Иванов декларира 4 апартамента и 314 000 лв спестявания, откъде пари?!

"Безработният правист Христо Иванов, натирен от Съюза на юристите за неплащане на членски импорт, съвсем без ден юридически трудов стаж и съпредседател на Демократична България, заявява 314 000 лева спестявания, 2 жилището в София и 2 парцела в Белгия, пище във "Фейсбук " журналистът Милен Милушев.

Да, същият Христо Иванов от НПО-тата Правосъдие за всеки и Български институт за правни начинания. Борецът против корупцията и душманин номер 1 на основният прокурор Гешев. Сигурно има пояснение по какъв начин е спастрил това имане в качеството си на незает. Участва за малко във властта при Борисов, в два Народното събрание за по месец, само че години наред бе в съпротива. На улицата. И хоп.... имане!?

Пеевски заявява над 3 милиона, но той върти бизнес, купува, продава, калкулира дивиденти-пари, стока, пари... Какво върти, какво калкулира безработният правист и неправителственик Христо Иванов?

Понеже не знам по какъв начин да ви го кажа, ще ви го кажа непосредствено. Демократът Иванов върти и калкулира евроатлантически ценности-узаконена корупция. Получава грантове. Главно от "Америка за България " и от "Отворено общество ".

Толкова доста, че освен се храни, само че и икономисва и влага. И да, може да потвърди генезис на средствата. Нали по тази причина е уредил жена си в евроинституциите да работи по линия на нововъведенията. Той тук се води незает, само че тя там спастря на негово име. Че и натрупа за децата.

Безработният герой против корупцията Христо Иванов от "Демократична България " в действителност е трудов човек. Труди се на ползу Съединени американски щати. Служи. Изпълнява поръчки. Организира манифестации. Влиза във властта. Инициира законодателни промени, угодни на непознати сили... Не е малко. Затова и доста получава.

За 12 години фондация "Америка за България " е купила въздействие тук за 240 милиона $, четем на нейния уебсайт. Има над 500 колегата, над 1000 плана... Да, несъмнено, някои от тях са за някоя и друга римска базилика, тук - таме левче за дечица, за някое книжле, друго, трето... За парлама. Някои и потребни неща....

Но главното е да се пълнят с доларово гориво дебелите вътрешности на Христо-Ивановци... Те прокарват задокеанските ползи да нямаме Южен поток, да нямаме АЕЦ Белене, да сме ограбени, концесионизирани, хомосексуализирани и денационализирани...

Вчера Елена Гунчева от "Възраждане " разгласява, че Народното събрание е одобрил в бюджета 150 000 000 лв. за окончателната ни вноска в евросъюза. Целият народ внася тези пари. А от Европейски Съюз се отпускат едни сякаш кохезионни фондове. Добре, но всъщност те не стигат до народа. Те се усвояват от властимащите.

През компаниите изпълнителки. Така биват купени властимащите от целия набор. Това е узаконената корупция. Купените властимащи продават националните ползи. Затова Европейски Съюз обвързва фондовете с реформи-ние ви купуваме, вие продавате националните ползи...

И всички тези продажници, Христо - Ивановци, Кирчо и Кокорчо, и сие се афишират за нулева приемливост към корупцията!?!?!? И до момента в който се борят с корупцията, натрупат по над 300 000 в спестявания, парцели в Белгия, парцели в София...
Гласувай, народе...
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР