Безработни и с богато криминално досие са двамата мъже, задържани

...
Безработни и с богато криминално досие са двамата мъже, задържани
Коментари Харесай

Съден за подкуп на митничар и иманяр убили съпругата на русенския координатор на ГЕРБ

Безработни и с богато престъпно досие са двамата мъже, арестувани за убийството на 57-годишната собственичка на аптеки в Русе Ери Пехливанян, заяви. Престъплението е осъществено предишния вторник, само че за него стана ясно късно нощес. Жертвата е убита поради 65 000 лв..
Още по темата
Извършителите на жестокото ликвидиране са следили Ери Пехливанян в продължение на месец. Действали са извънредно невъзмутимо. Единият се показал за служител на реда и под претекст, че желае да ѝ ревизира документите я отвлича от паркинг в центъра на Русе. Закопчава я с белезници. Идват в дома ѝ на ул. " Видин " и дружно със съучастника в закононарушението отмъкват общо 65 000 в евро и лв.. След това са се тормозили, че Ери Пехливанян може да ги разпознае.

Отвели я на 30 км от града и я удушили. На идващия ден разчленили тялото ѝ. От прокуратурата обявиха, че няма политически детайл в убийството . Жертвата е брачна половинка на координатора на ГЕРБ в Русе Бедрос Пехливанян.

49-годишният джудист Гарабет е един от обвинените за тежкото закононарушение. В дома му, където живее със брачната половинка и детето си, проверяващите са разкрили полицейската униформа, с която е похитил Ери Пехливанян. Не е оказал опозиция при задържането си.

Убийството е осъществено в региона на Старото село край Иваново. Водолазни екипи са разкрили елементи от тялото. След като удушили жертвата си, мъжете незабавно си поделили парите .

" Единият от тях в границите на дни е погасил бързи заеми в размер на 16 000 лева, желанието на другия от обвинените да си закупи автомобил ", сподели окръжният прокурор Георги Георгиев.

Единият от арестуваните е съден за рушвет на митничар, а другият е разследван за бракониерство и иманярство.

Съкрушени от загубата на Ери сътрудници и другари се събраха на бдение пред една от аптеките ѝ.

Прокуратурата ще упорства причинителите на закононарушението да останат за непрекъснато в ареста. Доживотен затвор без подмяна е оптималната присъда, която могат да получат, в случай че бъдат приети за отговорни.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР