Безпроблемната комуникационна свързаност се превърна в нещо напълно задължително за

...
Безпроблемната комуникационна свързаност се превърна в нещо напълно задължително за
Коментари Харесай

Opel Insignia - дебют за следващото поколение инфоразвлекателни системи

Безпроблемната информационна съгласуваност се трансформира в нещо изцяло " наложително " за модерните коли и в наши дни клиентите чакат да имат на свое разположение редица онлайн услуги по време на шофиране. През годините марката Opel бе отличена с голям брой награди, като да вземем за пример " Connected Car Award " за своя важен принос за това развиване. Предвижда се бързият растеж в тази област да се форсира в допълнение и през идващото десетилетие, а марката от Рюселсхайм се усеща добре готова за идната фаза от еволюцията на информационната съгласуваност и развлеченията в автомобила със своето ново потомство инфоразвлекателни системи. Те ще дебютират по-късно тази година в моделната гама на флагмана Insignia.
Новите инфоразвлекателни системи Multimedia и Multimedia Navi Pro на Insignia показват освен най-съвременното ниво във връзка с функционалността, само че са и не по-малко стилни като осъществяване и интуитивни при приложимост. Клиентите имат опция да се насладят на огромен пъстър сензорен екран с диагонал до осем инча, а в допълнение към това водачите могат да се възползват от удобствата на ясно подредения блок на контролните принадлежности с висока разграничителна дарба DIC (Driver Information Cluster) зад кормилото, който при системата Multimedia Navi Pro може да бъде допълнен по избор и с head-up екран.



Независимо дали става дума за свързване посредством обичайни способи и технологии като Bluetooth и USB или посредством най-съвременните благоприятни условия за интеграция на смарт телефон функционалности посредством Apple CarPlay и Android Auto (където марката Opel бе измежду пионерите измежду автомобилни производители), новите инфоразвлекателни системи на Insignia задълбочават водещата позиция на марката Opel в региона на информационната съгласуваност и инфоразвлеченията в автомобила. Освен включеният в серийното съоръжение AM/FM радиоапарат, системите оферират в допълнение най-високо качество на звука посредством приемане на DAB+ радиостанции и опция за по едно и също време сдвояване на до два смарт телефона.

Върховата в гамата система Multimedia Navi Pro показва опциите на новото потомство навигационни системи на Opel, ориентирани към бъдещето. Новите функционалности включват свързани навигационни услуги за най-благоприятен развой при търсене на обекти от необикновен интерес POI (Points of Interest) и цели за навигацията, както и настояща информация за пътната конюнктура Live Traffic, цени на горивата в действително време, информация за паркиране според от крайната точка на маршрута и онлайн актуализация на картовите данни. Допълнителното улеснение, което предлага навигацията с 3D карти, плавното мащабиране на изображението на екрана и гладкото приплъзване (scrolling) на картата трансформират всяко пътешестване в умерено и прелестно преживяване.



В режим на свързваност (който изисква включен към системата смартфон), функционалността Live Traffic обобщава информацията за пътнотранспортната конюнктура от няколко източника. Данните за скоростта на автомобилния поток и пътните условия се актуализират в съвсем действително време и се употребяват в изчисляването на маршрута до определената цел на пътуването. Това обезпечава по-точни и навременни сигнали и упътвания за лидера, както и усъвършенстван развой на пресмятане на оптималния маршрут от навигацията. В допълнение функционалността Live Traffic демонстрира и кои елементи от маршрута са наранени от усложнения в придвижването и тапи, както и какъв тип произшествие би могъл да бъде повода за забавянето на придвижването.

С цел да улесни оптимално използването и ръководството на функционалностите, новоразработеният интерфейс на Multimedia и Multimedia Navi Pro се отличава с интуитивна класификация и пряк достъп до главните функционални зони (например аудио, телефон, навигация) от началния екран. Наподобяващите тези при компютърен таблет жестове за ръководство са ергономични и се извършват с лекост. Разбира се, лидерът може да командва работата на инфоразвлекателната система и с бутоните на кормилото, а Multimedia Navi Pro може да се ръководи в допълнение посредством вградената функционалност за гласов надзор.

За да разреши на лидера да реализира цялостна естетика с Insignia, идващото потомство инфоразвлекателна система Multimedia Navi Pro дава опция за самостоятелни настройки посредством потребителски профили. Своите персонални профили с желания могат да запаметят до пет водачи, като в профила могат да се записват многочислени самостоятелни настройки - от регулирането на работата на климатичната апаратура до желаните настройки на еквалайзера на озвучителната система. Любимите дестинации, плейлисти и забавни места (POI) се съхраняват автоматизирано според от условията на персонализирания профил, което дава опция на лидера да се концентрира върху шофирането. В бъдеще към функционалността за персонализация ще бъдат включени и детайли като самостоятелни настройки и запаметени желания при търсене и водене по определения маршрут, основаващи се на самостоятелния жанр на шофиране.

Моделите от гамата на Insignia (Grand Sport, Sports Tourer, Country Tourer и GSi) ще бъдат първите, които ще бъдат оборудвани с новото потомство инфоразвлекателни системи на Opel. С елегантния си дизайн и съвременна функционалност, както и с опцията за интуитивно обслужване на функционалностите, системите Multimedia и Multimedia Navi Pro обезпечават отлични предпоставки за повишение на потребителско удовлетворение. Те безспорно ще укрепят репутацията на Opel като водач в региона на информационната съгласуваност и актуалните развлечения в автомобила. Внедряването в серийното произвеждане ще продължи с спомагателни модели от гамата на марката по-късно през тази година, както и през 2019.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР