Безпрецедентна ситуация разрази истинска буря в третия сезон на Игри

...
Безпрецедентна ситуация разрази истинска буря в третия сезон на Игри
Коментари Харесай

Безпрецедентна конспирация в Игри на волята

Безпрецедентна обстановка развихри същинска стихия в третия сезон на „ Игри на волята: България “. Племето на Шампионите бе хванато в жестоко нарушаване на главните правила на формата и трябваше да понесе тежко наказване за това.

Водещите Ралица и Димо демонстрираха на всички племена снимков материал, който разкри, че Шампионите не са гладували на Дивата река. В осъществяване на авансово умислен проект и в нарушаване на разпоредбите, външни хора са им доставили цялостен чувал, цялостен с храна. Шампионите са се хранили нееднократно и са се явявали на Арената в чудесно физическо положение, заблуждавайки останалите две племена.

Заради грубото потъпкване на разпоредбите на предаването и опетняването на племето Шампиони, те получиха сурово наказване – изгубиха името на племето и знамето си. От този миг те ще продължат присъединяване си като Жълтите. Александър, който се призна за уредник на заговора, получи служебна номинация за изпъждане, а племето – служебна загуба в Териториалната борба. Така Жълтите ще живеят идната седмица на Дивата река, а Бойците заеха мястото им в Стопанството. Победителите от Приключенците ще населяват Резиденцията.

Бойците и Приключенците бяха шокирани от създалата се обстановката и неспортсменската игра на съперниците си. Тъй като Шампионите са излизали и в двете номинационни борби в цялостна физическа мощ, вследствие на потъпкването на разпоредбите, Бойците получиха правдивост за нечестното отпадане на Мартин. Загубата му бе обезщетена с нов член на племето. Това е 35-годишният Калоян. По специалност е барман и се занимава с гастромония, а в последните няколко години живее и работи в Австрия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР