Безпрецедентна репресия и брутална атака срещу независимия вестник Труд е

...
Безпрецедентна репресия и брутална атака срещу независимия вестник Труд е
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Петьо П. Блъсков: Ако не освободим редакцията си моментално, ще бъдем арестувани и изведени с белезници заради заповедта на Минеков

Безпрецедентна принуда и брутална офанзива против самостоятелния вестник " Труд " е в ход в този миг. Представители на министерството на културата и на регионалната администрация на София запечатаха офисите на редакцията под диктовката на културния министър Велислав Минеков и неговия шеф Румен Радев.

Съветникът на Минеков и терорист от метрото Светослав Трайков персонално управлява интервенцията по смачкването на вестника. Трайков извика и ключар, който смени ключалките на входните порти на редакцията на " Труд ".

“Току-що полицията ни осведоми, че в случай че не освободим редакцията си МОМЕНТАЛНО, ще бъдем задържани и изведени с белезници, поради “заповедта на Минеков”.
свързани новини28627преди 40 минути30831преди 1 часа
Изобщо нямало да чакат решението на съда, което се чака до края на седмицата. Белезници, хора, белезници!!! “, написа преди минути във Facebook журналистът Петьо П. Блъсков.

Гледайте НА ЖИВО В ПИК TV!



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР