Безпрецедентна и болезнено откровена изповед направи Кали, която само преди

...
Безпрецедентна и болезнено откровена изповед направи Кали, която само преди
Коментари Харесай

Кали с разтърсваща изповед: Чувствам се унищожена след последната си връзка!

Безпрецедентна и мъчително откровена изповед направи Кали, която единствено преди 6 месеца, на връх рождения си ден, се раздели с Владимир, бащата на третия й наследник Александър, научи HotArena.

Певицата призна в елементи аргументите, довели до разлъката, загатвайки, че взаимният й живот с към този момент някогашния й мъж е бил същинско тестване за нервите.  

Да, дефинитивно се разделих с бащата на третото си дете. Това не е първата ни разлъка – имаме няколко раздели с него през годините. Любовта ми към Владимир беше безкрайна. Жертвите, които съм направила, с цел да бъда с него, са големи, тъй като се разделих с бащата на Георги поради едно улавяне за врата в спор и с бащата на Марк се разделих поради едно „ ма ”, безусловно. Тук през всичките години имаше непрекъснати обиди. Той не ми вярваше, не можеше да одобри моето свободно държание, което до ден-днешен слага в кавички и ме назовава още веднъж с думичката с „ к ”. Много пъти съм наричана по този начин, още преди да родя Александър, нашето общо дете. В началото имах вяра, че това е обич ”, показа Кали, цитира „ Уикенд “.  

Тя акцентира, че с Иван, бащата на огромния й наследник Георги, и с Антон Краус, от който е Марк, поддържат другарски връзки. Певицата даже акцентира, че се радва на топъл банкет и от новата жена на Краус. Когато Марк им е на посетители, тя се грижела за него като за свое дете. Приемала и Кали, освен това напълно откровено.  

Три са главните аргументи, заради които певицата е решена раздялата й с Владимир да е дефинитивна. Първата е, че той я обиждал и не й вярвал. Кали е съгласна, че в случай че се сложи на негово място, може би ще го разбере. В последна сметка той би трябвало да я познава добре и да не регистрира, да вземем за пример, че „ се захилила на някой ” или че му е дала телефонния си номер. Правела го с упованието да й се обадят за присъединяване.  

Влади в никакъв случай не съумя да се смири и да одобри децата ми и приятелите ми. Те не са от шоубизнеса, като се изключи Илиян ”, споделя Кали и добавя, че приятелите й са с друг обществен статус, свободни, усмихнати, положителни. А при Влади негативизмът й идвал допълнително. Той постоянно бил по-черноглед, имал подозрения към множеството неща.

Липсата на отговорност към семейството на едно семейство ”, формулира певицата третата причина, като обясни, че Влади не взел участие равностойно в покриването на разноските. Той бил изтъкнал, че е поел всички сметки за година, само че въпреки всичко са дружно от 6. „ Очаквам да поеме някакъв разход в жилището, в което живее, т.е. в моето. Разходи, заеми... ”.   
Освен всичко това Влади бил и извънреден буквоядец и правел забележки за да промени нездравословни привички, което в последна сметка допринасяло за напрежението посред им. „ Ние нямахме спокойна връзка. Имахме връзка, цялостна с страсти – за жалост, огромна част от тях отрицателни поради неналичието на доверие, поради неналичието на подготвеност да се оправи с другите ми две деца. Искаше му се, виждах, че поставя някакви старания, само че не му се получаваше ”, продължи изпълнителката на „ 4-4-2 ”.  

Кали акцентира, че някогашният й в никакъв случай не й е посягал физически. И въпреки всичко болката от обидите не е за подценяване. „ Излязох от тази връзка съкрушена, смазана физически... Чувствам се унищожена. Като срутена постройка, такава здрава постройка да я хванеш и да я разбиеш, с цел да построиш нещо ново на мястото й. Добре, че съм феникс по природа ”, въздъхва Кали. Тя напомни, че се изправила против всички, с цел да отбрани любовта си с Влади. Той не правил същото. Оставил „ светът да я плюе и да споделя какъв брой не е верен изборът му ”. Казвал, че Кали имала огромни искания, в това число финансови, които даже Абрамович не можел да задоволи. Това мощно изненадва певицата, тъй като към този момент 10 година сама си заплаща сметките и заемите.  

Успях да му простя... Да схвана, че всичко, което е споделил за мен, не е за мен. За него е. Аз не съм курва... Не съм комерсиална. Не съм човек с искания, тъй като в случай че бях такава, имах опция да изкарам доста пари от мъжете преди Влади. Ако бях комерсиална, нямаше да оставя човек с публично състояние като Антон Краус, с цел да се хвана с туроператор. Това е напълно разумно ”, разяснява певицата. 

Обожавах го ”, споделя Кали за Владимир. Тя обичала всяка част от него, без душата му. „ Ами не можех тая неговата душа, мъничка, да я приема – дребна, съмняваща се във всичко, страхлива душа, която не сме е да се отпусне. Като споделям „ страхлива ”, не споделям, че той е нерешителен мъж. Душата му се опасява да се довери на хората, да има другари, да стартира бизнес, сакън някой да не го прецака. Ей това ме тровеше в него. Ние бяхме два разнообразни полюса ”, споделя изпълнителката. Кали знае сигурно, че една жена може да се оправя отлично сама с всичко, когато в действителност е сама: „ Но когато до нея има човек, който не й оказва помощ във всички значими неща в живота, той се трансформира в дразнител, както в моя случай ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР