Безплатни профилактични прегледи по девет вида специалности ще се извършват

...
Безплатни профилактични прегледи по девет вида специалности ще се извършват
Коментари Харесай

Пета МБАЛ организира безплатни профилактични прегледи за 9 специалности

Безплатни профилактични прегледи по девет типа специалности ще се правят през октомври в общинската Многопрофилна болница за интензивно лекуване " Княгиня Клементина " (позната като Пета МБАЛ), оповестиха от лечебното заведение.

Пациентите ще могат да се съветват със експерти по хирургия, гинекология, физикална и рехабилитационна медицина, педиатрия, очни заболявания, урология, УНГ, гастроентерология и ендокринология.

През този и идващия месец безвъзмездни прегледи по разнообразни типове специалности се правят още във Втора МБАЛ и в Четвърта МБАЛ. Записвания се вършат на телефоните на администрацията на съответната болница.

През целия месец октомври безвъзмездни профилактични прегледи за рак на гърдата ще се правят още в общинските Първа САГБАЛ " Света София ", Уинверситетската Първа МБАЛ " Св. Йоан Кръстител " и още веднъж МБАЛ " Княгиня Клементина ".

Безплатни профилактични прегледи за деца ще има в УМБАЛСМ " Н.И.Пирогов " на 8 октомври, събота. Желаещите могат да се запишат авансово на телефон 02/9154318 всеки работен ден сред 9:00 и 12:00 часа. Инициативата е във връзка 10 години от първите профилактични прегледи по Програма " Детско здраве - Пирогов ", извършени на 6 октомври 2012 година.

УМБАЛ " Царица Йоанна – ИСУЛ " също провежда безвъзмездни прегледи, като те ще се организират четири следващи петъка през октомври и ноември в Клиниката по очни заболявания. Поводът е Световният ден на зрението, който означаваме на 13 октомври.

Прегледите ще се правят от 12:00 до 14:00 часа в Клиниката по очни заболявания на 14 октомври, 21 октомври, 4 ноември и 11 ноември.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР