Безплатна автомивка? Поне да беше с чиста вода!Йовелина Бойчева за

...
Безплатна автомивка? Поне да беше с чиста вода!Йовелина Бойчева за
Коментари Харесай

Шофьорка завари колата си в този вид, обърна се към общината

Безплатна автомивка? Поне да беше с чиста вода!

Йовелина Бойчева за следващ път намира колата си пред блока в извънредно положение - цялата е мръсна. Ако държи на външния тип на автомобила си, евентуално на дамата постоянно й се постанова да посещава автомивката.

Причината автомобилът да е в това положение е машинното миене на улици. В Димитровград може чудесно да си правят работата по почистването на улиците, само че за сметка на това замърсяват колите.

" За следващ път си намирам колата пред блока в извънредно положение поради ПИШМАН миене на нашата улица! Съдейки по останалите коли в редицата надалеч не съм единствена, само че това не значи, че е задоволително! ", написа гневно Бойчева в обществената мрежа Facebook.

Жената се обърна към общината и предложи да се организира бърз курс на чиновниците от компанията за чистотата на града. Тя счита, че чиновниците не са осведомени с това какво значи чисто, и че почистването на едно нещо не би трябвало да бъде за сметка на друго.

" Ще алармирам и съответните служби, само че в случай че някой е на мое мнение и е потърпевш от същото видимо разчистване, ще се веселя на поддръжката Ви! ", написа още дамата и приложи фотоси на нечистия автомобил.

" Не мият, просто пръскат да дишаме кални изпарения ", написа в мненията под поста Маргарита и добавя: " Днес минаха около мен с този камион пръскало и в случай че не бях реагирала бързо щях да съм като колата ви. "

" Да оставят по 20 лева на всяка кола за автомивка! ", предлага Веселина Табакова.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР