Безотговорността на Черната Златка към майчинските й задължения няма край,

...
Безотговорността на Черната Златка към майчинските й задължения няма край,
Коментари Харесай

Безотговорно: Златка вози бебето си без колан!

Безотговорността на Черната Златка към майчинските й отговорности няма край, научи HotArena.

След като преди време плеймейтката отхвърли изрично да кърми сина си Миро, с цел да се върне на работа като модел, в този момент заплашва живота и здравето му с държанието си на пътя . Чист шанс е, че до в този момент малчуганът не е потърпевш съществено в ръцете й, откакто тя за следващ път го изложи на риск, писа „ Уикенд “.

Възмущението към плеймейтката избухна, след нейно видео в обществените мрежи . На клипа Златка е решила да покаже музикални умения. Явно въодушевена от колежката си Райкова, която сега е на гребена на вълната с присъединяване си в „ Като две капки вода ” и Черната Злати е решила да се върне в играта на известност. Уви, нейната обаче няма да е с хубаво.  

На клипа, оповестен от силиконката, тя е гушнала в ръце бебето си и се вози в кола . На пръв взор това надали е притеснително, само че съгласно закона за придвижване по пътищата, решението й е извънредно несвоевременно. В него ясно се отбелязва, че бебета и дребни деца наложително се возят в автомобил на специфични столчета . Тази мярка се постанова за да се избегне някаква травма, при положение, че колата претърпи случай. Дори в най-модерните коли на пътя гаранциите за сигурност не са задоволително положителни и точно производителите всякога припомнят на родителите да не подценяват тези ограничения. 

За похлупак Златка и мъникът са седнали на предната седалка на автомобила – решение, което също е срещу всевъзможни законови правила. Бургазлийката даже е решила да си спести носенето на колан , с който най-малко малко да понижи заплахата за нея и детето й. Аргументи за това са пластичните корекции, които силиконката си направи преди седмици. Заради тях не може да слага нищо притискащо върху гръдния си панер, с цел да не си аргументи проблем с новите импланти. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР