Безотговорно отношение към обитателите на зоологическата градина в Стара Загора

...
Безотговорно отношение към обитателите на зоологическата градина в Стара Загора
Коментари Харесай

Убиха с царевични пръчици бял паун в зоокъта в Стара Загора

Безотговорно отношение към жителите на зоологическата градина в Стара Загора взе първата си жертва дни, откакто паркът отвори порти за гости. Ветеринарните лекари не са съумели да спасят бял паун, в чиято клетка някой е изсипал пакет със зрънчо, заяви пред зам.-кметът Милена Желева.

Тя прикани посетителите да не хранят и да не нервират животните в зоопарка.

По пет хиляди души минават през почивен ден през касата на Старозагорския зоопарк след ремонта, демонстрира статистиката на Община Стара Загора.

Огромният интерес е съществено предизвикателство както за чиновниците, които работят там, по този начин и за животните, които претърпяват голям стрес от множеството посетители, показа още зам.-кметът.

Отвикнали на огромно човешко наличие в годините на ремонта, в този момент жителите на зоологическата градина постоянно се крият, а това разочарова пристигналите да ги видят гости, сподели тя и помоли хората за самообладание в диалог, написа Дир.бг.

А с цел да не губят самообладание посетителите на големите опашки, които се вият пред касата на зоопарка, от есента Общината възнамерява онлайн продажба на билети.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР