Безопасността по пътищата - за четвърта поредна година Държаввна агенция

...
Безопасността по пътищата - за четвърта поредна година Държаввна агенция
Коментари Харесай

Как да реагираме при катастрофа - демонстрация в София по случай Деня на пътната безопасност

Безопасността по пътищата - за четвърта поредна година Държаввна организация " Безопасност на придвижването по пътищата " отбелязва Деня, отдаден на пътната сигурност с обучителен терен в столицата.

Симулация на злополука ще покаже взаимоотношението на другите служби по време на пътен случай и е единствено част от нещата, които посетителите могат да видят на столичиня пл. " Ал. Невски ".

" 29 юни е ден на сигурността на придвижване по пътищата и по тази причина сме подготвили необятна гама от избавителна активност, симулации на разнообразни произшествия и други забавни неща за жителите, които да дойдат и да припознаят като идея тематиката пътна сигурност, защото това е публичен проблем ", съобщи Димитър Илиев, зам.-педседател на Държаввна организация " Безопасност на придвижването по пътищата ".

С проява ще бъде показан проектът " С.П.А.С.И. " и взаимоотношението на другите служби по време на пътен случай. Партньори в акцията са още Столична община, ПБЗН, ЦСМП, " Пътна полиция ", " Охранителна полиция “ и БЧК.

Вижте повече във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР