Безкрайно доказване на любов и възхищение или просто тих и

...
Безкрайно доказване на любов и възхищение или просто тих и
Коментари Харесай

От какво се нуждае всяка зодия в любовта?

Безкрайно доказване на обич и удивление или просто спокоен и комфортен дом - всяка една зодия се нуждае от нещо строго характерно, с цел да се усеща на мястото си в една връзка.

Всекидневно се сблъскваме с безчет лица и страсти и всеки има друга визия за любовта, която би трябвало да получава. Това, че някой не ви обича по метода, по който на вас ви се желае, не значи, че не ви обича от сърце.

И въпреки всичко има няколко наложителни неща, които всяка една зодия би трябвало да получи от колегата си, с цел да се усеща щастлива и задоволена. Ето кои са те:

Овен

Овенът изисква почтеност в любовта. Лъжата, даже и с положителни планове, го наранява. Връзката с Овен изисква открити взаимоотношения.
 обич ThinkStock/Getty Images-->
Телец

За родените под знака на Телеца е значима нежността . Арогантността и грубостта ги отблъскват. Те подаряват деликатност и внимание, само че изискват същото.

Близнаци

Постоянната връзка с колегата е основата, която крепи връзката при Близнаците. Няма тематики табу за тях, а съмнението в защитавана загадка е това, което може да приключи връзката с представител на зодията.

Рак

Моногамията и грижата за фамилията е главното за всеки представител на зодия Рак. Те обичат да се грижат за колегата си, само че копнеят за същото това внимание.
 семейство ThinkStock/Getty Images
Лъв

Лъвовете желаят да са отпред, да бъдат харесвани и да запазят до някаква степен свободата си. Страстта и бурните усеща са това, което могат да ги задържат във връзката.

Дева

Добротата и искреността са основите за сполучлива връзка с Дева. Взаимност и поддръжка са това, от което се нуждае всеки представител на тази зодия.

Везни

Хармонията е определяща за всеки представител на зодия Везни. Те търсят индивида, който поддържа салдото сред любовта и здравия разсъдък в тях.

Скорпион

Без откровеност и почтеност Скорпионът се усеща празен. Не обича да има секрети с колегата, тъй като държи на буйната и откровена връзка.
 обич ThinkStock/Getty Images
Стрелец

Стрелците обичат провокациите . Няма загради в постигането на крайната им цел. Бъдете великодушни с тях и те ще ви отвърнат със същото.

Козирог

Любовта на Козирога би трябвало да се заслужи. Стане ли това, те могат да бъдат отдадени напълно на вас, стига и вие да им отвръщате със същото.

Водолей

Всеки представител на зодия Водолей желае до него да има ярка персона , която да контрастира със личната му. Незабележителните сътрудници нямат късмет с представителите на тази зодия.

Риби

Рибите са най-уязвимите членове на зодиака. Нуждаят се от тактичност и протекция в любовта . Имат потребност от сътрудник, който да е съчувствен, да ги закриля и утеши. Обичат и сантименталните изненади.
 обич ThinkStock/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР