Безкрайно доказване на любов и възхищение или просто тих и

Безкрайно доказване на любов и възхищение или просто тих и ...

От какво се нуждае всяка зодия в любовта?.

Безкрайно доказване на любов и възхищение или просто тих и уютен дом - всяка една зодия се нуждае от нещо строго специфично, за да се чувства на мястото си в една връзка.

Всекидневно се сблъскваме с безброй лица и емоции и всеки има различна представа за любовта, която трябва да получава. Това, че някой не ви обича по начина, по който на вас ви се иска, не значи, че не ви обича от сърце.

И все пак има няколко задължителни неща, които всяка една зодия трябва да получи от партньора си, за да се чувства щастлива и удовлетворена. Ето кои са те:

Овен

Овенът изисква честност в любовта. Лъжата, дори и с добри намерения, го наранява. Връзката с Овен изисква открити взаимоотношения.
любовThinkStock/Getty Images-->
Телец

За родените под знака на Телеца е важна нежността. Арогантността и грубостта ги отблъскват. Те даряват нежност и внимание, но изискват същото.

Близнаци

Постоянната комуникация с партньора е основата, която крепи връзката при Близнаците. Няма теми табу за тях, а подозрението в пазена тайна е това, което може да прекрати връзката с представител на зодията.

Рак

Моногамията и грижата за семейството е основното за всеки представител на зодия Рак. Те обичат да се грижат за партньора си, но копнеят за същото това внимание.
семействоThinkStock/Getty Images
Лъв

Лъвовете искат да са начело, да бъдат харесвани и да запазят до някаква степен свободата си. Страстта и бурните чувства са това, което могат да ги задържат във връзката.

Дева

Добротата и искреността са основите за успешна връзка с Дева. Взаимност и подкрепа са това, от което се нуждае всеки представител на тази зодия.

Везни

Хармонията е определяща за всеки представител на зодия Везни. Те търсят човека, който поддържа баланса между любовта и здравия разум в тях.

Скорпион

Без искреност и честност Скорпионът се чувства празен. Не обича да има тайни с партньора, защото държи на страстната и искрена връзка.
любовThinkStock/Getty Images
Стрелец

Стрелците обичат предизвикателствата. Няма прегради в постигането на крайната им цел. Бъдете щедри с тях и те ще ви отвърнат със същото.

Козирог

Любовта на Козирога трябва да се заслужи. Стане ли това, те могат да бъдат отдадени изцяло на вас, стига и вие да им отвръщате със същото.

Водолей

Всеки представител на зодия Водолей иска до него да има ярка личност, която да контрастира със собствената му. Незабележителните партньори нямат шанс с представителите на тази зодия.

Риби

Рибите са най-уязвимите членове на зодиака. Нуждаят се от деликатност и закрила в любовта. Имат нужда от партньор, който да е състрадателен, да ги закриля и утеши. Обичат и романтичните изненади.
любовThinkStock/Getty Images
И още:

Източник: dariknews.bg